Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Skorpióban jár, szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Skorpióban jár. Olyan témák kapnak központi szerepet az életünkben, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, megpróbáltunk rejtegetni magunk és mások előtt is. Attól függően, hogy kire milyen hozzáállás jellemző, ezek a kérdések lehetnek összefüggésben a szexualitással, a pénzzel, a hatalommal (akár egy családon belüli hatalmi rangsorról is szó lehet) vagy az ösztönös vágyakkal. Ha valaki például önsanyargató fogyókúrát tartott idáig, akkor ma sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kitörnek belőle az elfojtott vágyak, és hatalmas mennyiségű ételt vagy édességet töm magába. Aki pedig eddig gátlásosabb volt az ágyban, az ma felszabadultabbnak érzi magát, és talán kicsit merészebb, kezdeményezőbb lesz.

A mai nap csillagállása az élet teljes megélését is támogatja: szólhat az intenzív érzelemekről, a szélsőséges reakciókról, a hedonizmusról. Legszívesebben minden kis pillanatot kiélveznénk az életben, legyen szó evésről, ivásról, erotikáról vagy csak egy jó zenéről a rádióban. A Skorpió jegy a dolgok mélyére hatolást is nagyban támogatja: azt érezhetjük, hogy minden, eddig rejtett dolgot szeretnénk felfedezni magunknak. A Skorpióban járó Hold rengeteg érzelmi energiát szabadíthat fel bennünk, megtapasztalhatjuk, hogy sokkal könnyebben szabadulunk meg a félelmeinktől, vagy korlátozó rossz szokásainktól.

A Hold a mai napon szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk. Mindössze azt kell elhatároznunk, hogyan kívánjuk kihasználni a rendelkezésünkre álló erőtöbbletet. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk. Szerencsére, az emberi kapcsolataink is jól alakulhatnak a mai napon: merészen és bátran nézünk szembe még azokkal a konfliktusainkkal is, amelyekre eddig sehogy sem találtunk megoldást.