Heti horoszkóp július 14-től 21-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokkal jobban szeretnél mostanában egyedül lenni, mint máskor, egyáltalán nem igényled a közösséget; pedig a barátaidnak most igazán szükségük lenne a tanácsaidra és a támogatásodra. Ha nem törődsz velük eleget, és nem hallgatod meg a bajaikat, akkor mélyen megbánthatod őket - ez lehet, hogy később nagyon megbosszulja magát! Azt azonban alaposan gondold át, hogy kinek mit mondasz (különösen a hét második felében), mert rengeteg félreértés lehet az életedben. Igaz, kész vagy vállalni a tetteid következményeit, mégis jobb lenne elkerülni és megelőzni a konfliktusokat.

Bika (április 21. - május 20.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészséges táplálkozásra a héten, különben rövid időn belül jó néhány plusz kilóra szert tehetsz, ettől pedig nagyon kényelmetlenül érzed majd magad - és leadni sokkal nehezebb a súlyt, mint megelőzni azt, hogy meghízz! Járj el rendszeresen sportolni is, de szánj elég időt a pihenésre, a feltöltődésre is (pl. relaxálj vagy meditálj). A hét második felében problémák adódhatnak az életedben (szerencsére semmi "fajsúlyosabb"), ám ha egészséges és kiegyensúlyozott vagy, akkor könnyen meg tudod őket oldani.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A baráti kapcsolataid kifejezetten rosszul alakulhatnak ezen a héten - úgy érzheted, már nem igazán kedvelitek egymást egy barátoddal, sokkal több közöttetek a vita, mint a szórakozással töltött idő; még az is idegesít, ahogy a másik beszél, nemcsak az, amit mond... Talán azon is elgondolkozol, hogy végleg megszakítod vele a kapcsolatot. Mielőtt azonban döntesz, kérd ki más ismerőseid tanácsát is, rajtuk keresztül ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amelyek más megvilágításba helyezik a dolgokat. A hét második felében már sokkal önfeledtebb leszel, és bár te jól szórakozol, a környezetedet idegesítheti állandó fecsegésed - a véleményük, kritikájuk azonban lepereg rólad.

Rák (június 22. - július 22.)
Megpróbálhatod összekötni a kellemest a hasznossal: lehet, hogy egy barátság kedvező üzleti lehetőségeket is tartogat a számodra - ez azonban nagyon komoly körültekintést és óvatosságot igényel. Próbáld meg elkülöníteni egymástól a munkát és a magánéletet, és ne engedd, hogy az egyikben szerzett rossz tapasztalataid befolyásoljanak. A hét második felében szívesen töltöd az idődet egyedül; menj el egy kiállításra vagy ülj be egy jó mozifilmre, használd ki azt, hogy senkihez nem kell igazodnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A pénzügyek foglalkoztatnak a legjobban a napokban, rengeteget gondolkozol az anyagi helyzeteden. Semmiképpen se érd be azzal, amit most kapsz - inkább keress új lehetőségeket, hogy több pénzhez juthass, még ha ez megfeszített munkát igényel is. Tudnod kell, hogy tehetséges, erős és szorgalmas ember vagy, aki megérdemli, hogy megbecsüljék! Viselkedj is ennek megfelelően. A hét második felében nyitott lehetsz az újdonságokra, érdemes lenne például ismeretlen ízeket megkóstolnod.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok vitára számíthatsz a következő héten, ráadásul ezek egy része több feszültséget okozhat az életedben, mint szeretnéd: olyan emberek próbálnak ugyanis meggyőzni az igazukról, akiknek a véleményére egyáltalán nem adsz, sőt, még azt is tudhatod, hogy nem értenek az adott témához. Ahelyett, hogy lépten-nyomon kioktatnád az illetőt, inkább kerüld el - így ugyanis rengeteg energiát spórolhatsz magadnak. Ha pedig a szeretteiddel kerül sor veszekedésre, akkor inkább engedj te, légy egy kicsit kompromisszumkészebb és toleránsabb! A béke és a harmónia ugyanis sokszor fontosabb, mint a büszkeség...

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ne hagyd, hogy a körülmények felidegesítsenek! Hiába vágysz valamire, az esetek nagy részében egy sor olyan dolog is befolyásolja a történéseket, amelyeket nem tudsz irányítani. Ha minden tudásoddal egy dologra összpontosítasz, akkor bizonyosan sikert aratsz, és nem kell a szerencsében, vagy mások jóindulatában reménykedned. A hét második felében, az elvégzett munka jutalmaként, vásárolj magadnak új ruhákat, vagy kényeztesd magad más módon (pl. menj el kozmetikushoz, masszőrhöz vagy manikűröshöz). Talán éppen arra van szükséged, hogy új stílust teremts magadnak, vagy kicsit felújítsd a régit. Az új külső pedig rengeteg önbizalommal ajándékozhat meg!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten a tanulás és az ismeretszerzés kerül az életed középpontjába - nagyon szeretnél végre előbbre lépni, ezért hatalmas erőfeszítésekre vagy képes. Azt azonban ne engedd, hogy a szerelem és az azzal járó örömök a háttérbe szoruljanak, a kiegyensúlyozott élethez ugyanis arra is szükség van - tanuld meg tudatosan keresni az örömöket, és éld is át azokat, anélkül, hogy közben másra gondolnál!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon élénk napoknak nézel elébe, amikor legszívesebben messzire utaznál, lehetőleg valamilyen egzotikus helyre - rettenetesen vágysz ugyanis az új élményekre, és szívesen ismerkednél meg új kultúrákkal. Ha erre nincs lehetőséged, akkor is vágj bele valami újba: tanulj valamit, vagy menj el egy olyan helyre, ahol eddig még nem jártál, esetleg olvass érdekes, elgondolkodtató könyveket. A hét második felében igyekezz olyan programokat szervezni, amelyeket megoszthatsz másokkal: szükséged van arra, hogy szorosabbra fűzd a barátságaidat, erre egy buli vagy egy közös kempingezés jó alkalom lehet!

Bak (december 22. - január 20.)
Ezen a héten a szabadidő hasznos eltöltése különösen fontos szerepet kap az életedben: a hobbidon keresztül új embereket ismerhetsz meg, és olyan barátokat szerezhetsz, akikkel azonos az érdeklődési köröd. Ráadásul arra is lehetőséget kapsz, hogy másoknak is megmutatsd a tehetségedet, például valamilyen versenyen. A hét második felében törődj egy kicsit többet az egészségeddel. Bár betegség most nem fenyeget, érdemes lenne megelőzni is a fertőzéseket - alakíts az életmódodon, hogy kiegyensúlyozottabb legyen! Próbálj ki például egészséges, de ismeretlenebb gabonaféléket, vagy kóstolj meg csírákat, magvakat!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ezen a héten a szerelem lesz a leghangsúlyosabb az életedben: ha még egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel, akivel idővel talán komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok. Bármennyire is izgat ez a személy (és bármennyire is vonzódsz különleges személyiségéhez), légy óvatos és ne siettesd a dolgokat. Hagyj elég időt arra, hogy alaposabban megismerjétek egymást, különben végül csalódnod kell. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor most lehetőségetek lesz arra, hogy tisztázzátok a kettőtök között lévő nézeteltéréseket. Próbálj meg nagyon türelmes és megértő lenni a pároddal, gondolkodj egy kicsit az ő fejével is.

Halak (február 20.-március 20.)
Légy fokozott tekintettel mások igényeire ezen a héten, és tegyél meg mindent azért, hogy ki is tudd elégíteni azokat. Az önfeláldozás most nagyon hasznosnak bizonyulhat, még akkor is, ha egy időnek el kell telnie ahhoz, hogy megtapasztalhasd az eredményeit. A hét második felében lehetőséged nyílik arra, hogy megtakaríts egy kisebb összeget, amiből végre bátran költekezhetsz - akkor járnál a legjobban, ha befizetnél valamilyen utazásra. Nagyon szép élményeket szerezhetsz magadnak!