Jessica Alba megmutatta a kislányát

Vágólapra másolva!
Jessica Alba amerikai színésznő, a Fantasztikus négyes című film főszereplője az OK! magazinban szerepelt most egy hónapos kislányával, Honor Marie-val.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznő, a Fantasztikus négyes című film főszereplője megmutatta kislányát, a most egy hónapos Honor Marie-t. A híresség és a baba az OK! magazin címlapján szerepelnek.

Alba exkluzív interjút is adott a lapnak: elmondta, hogy "egyáltalán nem volt ideges szülés közben".

"Meglepően nyugodt voltam. Jógaórán tanultam speciális légzéstechnikákat, azok rengeteget segítettek. És az is, hogy nem a fájdalomra koncentráltam, hanem arra, hogy minél hamarabb túl legyek az egészen" - mesélte a színésznő.

A híresség - aki a lánya születése előtt néhány héttel ment hozzá a kedveséhez, Cash Warrenhez - arról is beszélt, hogy Honor Marie nagyon nyugodt baba, aki "még egy kicsit egy másik világban él".

"Honor tökéletes kisbaba, sokat mosolyog, és alig sír, de olyan, mintha egy másik világban élne" - mondta Alba. "Nem tudom máshogy megfogalmazni, igazi csoda, hogy megérkezett az életünkbe."

Alba azt is elárulta, már elkezdett dolgozni azon, hogy visszanyerje legendásan csinos alakját: "Naponta húsz percet, fél órát tornázok, és nagyon odafigyelek arra is, hogy mit eszem. Imádom a sült csirkét és a krumplipürét, de inkább grillezett halat és zöldségeket készítek."