Felbontotta eljegyzését Salma Hayek

Vágólapra másolva!
Salma Hayek és vőlegénye, kislányának apja, Francois-Henri Pinault felbontották az eljegyzésüket - közölte a színésznő szóvivője a USA Today című amerikai lappal, ám további részletekkel nem szolgált az ügyben.
Vágólapra másolva!

"Sajnálattal jelentjük be, hogy Salma Hayek és Francois-Henri Pinault felbontották eljegyzésüket" - közölte az USA Today című napilappal a 41 éves, mexikói származású színésznő szóvivője. A milliomos francia üzletember tavaly március óta volt a Frida főszereplőjének vőlegénye, és ő az édesapja Hayek 10 hónapos kislányának, Valentina Palomának is.

A fordulat azért is meglepő, mert a National Enqurier magazin épp a múlt héten számolt be arról - anonim, bennfentes forrásokra hivatkozva-, hogy Hayek az évszázad álomesküvőjét tervezi, millió dolláros költségvetéssel.

A magát megnevezni nem kívánó ismerős szerint a színésznő már meg is rendelte a menyasszonyi ruháját Nicolas Ghesquiere-től - az esküvői öltözék becsült ára félmillió dollár -, és beszámolt arról is, hogy az esküvőt várhatóan jövő tavasszal tartják, St. Tropez közelében, ahová Hayek és Pinault 400 vendéget hívott meg, akik legalább egy hétig buliznak majd együtt a párral.

A szóvivő nem adott bővebb tájékoztatást a történtekről, így nem tudni, hogy a pár eljegyzésének felbomlása a kapcsolatuk végét is jelenti-e egyben.