Szerelmi horoszkóp július 24-től július 31-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon romantikus hangulatban lehetsz, és ezt szerencsére ki is tudod fejezni a kedvesednek: rengeteg ötleted van arra vonatkozóan, hogyan lephetnéd meg őt és miként élhetnétek meg a szerelmeteket a legteljesebben. A jövő hét elején koncentrálj egy kicsit a külvilágra is - és ne csak a pároddal foglalkozzz -, mert a szerelem energiáival most mindent elérhetsz, amit csak akarsz! Ha még társat keresel, akkor elég, ha valamivel érdekesebben, kihívóbban öltözködsz, így biztosan felfigyelnek rád!

Bika (április 21. - május 20.)
Legyél nyitottabb és kezdeményezőbb a következő napokban: biztosíts magadnak elég időt arra, hogy az élet minden örömében részt vehess - ebbe természetesen a szerelem is beletartozik. A hétvégén egy kicsit zavarosnak érezheted a párkapcsolatodat, vagy éppen annak a hiányát, de szerencsére vannak olyan barátaid, akikben tökéletesen megbízhatsz, és akik segítenek tisztábban látni, ha éppen nem vagy biztos magadban és a vágyaidban.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Rengeteg tennivalód, elintéznivalód van a következő napokban, a párkapcsolatodra már nem is nagyon jut időd. Pedig ötleted lenne, hogyan is vidíthatnád fel a kedvesedet, és miként vihetnél egy kicsivel több izgalmat az életetekben - ezeket azonban máskor kell megvalósítanod. Ha még magányos vagy, akkor a hétvégét töltsd a barátaid körében (legalább néhány órára üljetek be valahová), mert a kellemes beszélgetések során nagyon jó - és izgalmas! - tanácsokat, ötleteket kaphatsz tőlük.

Rák (június 22. - július 22.)
Bújj ki végre a páncélodból, és mutasd meg magadat a világnak! Lehet, hogy a szíved mélyén szeretnél bezárkózva maradni, de ha tényleg szerelmes akarsz lenni, akkor bizony nyitnod kell a másik felé! Hétfőn érdemes lenne megtenned az első lépést, és nem várnod a másikra, legyen szó akár a párkeresésről, akár arról, hogy a mostani kapcsolatodat szeretnéd új szintre helyezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ellenállhatatlannak érzed magad, és ennek megfelelően is viselkedsz: nagyon csábító vagy, bárkivel szívesen flörtölsz, és nincsenek gátlásaid avval kapcsolatban sem, hogy csáberődet vesd be, hogy elérj valamit. Ráadásul, nyitott és barátságos vagy mindenkivel, így egyáltalán ne legyél meglepődve, ha kapsz néhány ajánlatot. Jól fontold meg azonban, hogy mibe mész bele és mibe nem, mert a jövő héten már egy negatívabb időszak kezdődik az életedben, csalódásokkal, vitákkal.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Legszívesebben a szerelmet és a romantikát is beírnád a naptáradba - ez egyrészt jó ötlet, mert így soha nem felejted el, hogy a párodra is időt kellene szakítanod, másrészt viszont rossz, mert kötelességként, már-már nyűgként fogod fel, és nem pedig élvezetként, örömként. A jövő hét elején próbálj meg egy kicsit óvatosabban fogalmazni, mert a csípős nyelved, kritikus megjegyzéseid bizony éppen azokat bánthatják meg, akiket a legjobban szeretsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egy kicsit csalódott lehetsz a következő napokban, mert a szerelmi életed egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan azt te szeretnéd - nem lehet, hogy neked túl nagyok az elvárásaid? Próbálj meg egy kicsit engedni a romantikus vágyálmaidból, és vedd észre ott is a lehetőségeket, ahol máskor finnyásan felhúznád az orrodat. A hétvégét mindenképpen töltsd társaságban, most nagyon kellemes órákat élhetsz meg a barátaiddal.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Könnyen összekeverednek a fejedben az érzelmek, és sok olyan dolgot is beleképzelhetsz egy-egy kapcsolatba - legyen szó barátságról vagy szerelemről, pozitívumokról vagy negatívumokról -, amelyek egyáltalán nem is léteznek. Ráadásul, a saját helyzetedet teszed még nehezebbé azzal, hogy tovább bonyolítod a dolgokat. Jobb lenne, ha elsősorban magaddal lennél őszinte!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Lehet, hogy a szíved mélyén nagyon vágysz egy új kapcsolatra, vagy legalábbis egy kis flörtölésre, azonban ha eljutsz odáig, akkor inkább visszavonulót fújsz - egyszerűen nem vagy felkészülve arra, hogy kitárulkozz egy másik embernek. Az is előfordulhat, hogy túlságosan bizonytalannak érzed magad, és "leblokkolsz", amikor valami frappánsat kellene mondanod. Inkább próbálj meg őszinte lenni, mert abból nem lehet baj, ha önmagadat adod!

Bak (december 22. - január 20.)
Azt kívánod, bárcsak egyszerűbb lenne az életed - ami a szívügyeket illeti, mindenképpen -, mert mélységesen eleged van az állandó problémázásból, hisztiből, veszekedésből; vagy éppen abból, hogy unalmas, lapos a szerelmi életed. A hét végén mindenképpen érdemes lenne otthonról kimozdulnod, szükséged lehet egy kis lazításra. Azt azonban ne feletjsd el, hogy csak akkor változnak a dolgok, ha te magad is hajlandó vagy változni!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szenvedélyes hangulatban vagy, szívesen veted bele magad a flörtölésbe, de ha már kapcsolatban élsz, akkor is mindent megteszel, hogy elcsábíthasd a kedvesedet. Ráadásul nagyon merész és meglepő ötleteid is lehetnek, melyekkel teljesen el tudod varázsolni a másikat. A jövő hét elejére azonban "belezavarodhatsz" az érzelmi ügyekbe. Érdemes lenne kikérned egy visszafogottabb és realistább ismerősöd tanácsait.

Halak (február 20. - március 20.)
Több térre és szabadságra lenne szükséged, egyáltalán nincsenek ínyedre a kötöttségek ezen a héten; sőt, ha a kedvesed, vagy éppen a barátaid túlságosan "nyomulósak", akkor - szokásoddal ellentétben - meg is mondod nekik, hogy most komolyan idegesítenek. Azt azonban szem előtt kell tartanod, hogy nagyon sok olyan ember van a közeledben, akik szeretnének az életed részévé válni! Ne ijeszd el őket meggondolatlan mondatokkal.