Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében tartózkodik, trigonban áll a Marssal. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor nem mennénk bele.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk - szívesen nyúlunk el egy kényelmes kanapén. Az egész napot relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Sportolás helyett (a Bika ugyanis erősíti a lustaságra való hajlamot) inkább válasszunk valamilyen kevésbé dinamikus pihenési módot: hallgassunk zenét, társasjátékozzunk a családtagjainkkal vagy kertészkedjünk, főzőcskézzünk.

Ma a Hold trigonban áll a Marssal. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor nem mennénk bele. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez. Ez a nap tökéletes egy kötetlenebb hangvételú üzleti tárgyaláshoz (például valamilyen sporttal egybekötve), hiszen nagyszerűen ki tudunk állni magunkért és lelkesedésünk másokat is magával ragad. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket, és érzelmeinket is intenzívebben éljük meg. Ennek az érzelmi intenzitásnak azonban nem csak jó oldala van. Ma sokkal hajlamosabbak lehetünk az álmodozásra, a szórakozottságra és a feledékenységre is. Az, hogy kicsit "rózsaszínben" látjuk a világot, akár oda is vezethet, hogy mindenkiben túlzottan megbízunk, így könnyebben félrevezethetőek leszünk.