Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Ikrekben jár, szextilben áll a Nappal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők, a tüdők területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, esetleg asztmás, annak ma rosszabbodhat az állapota, illetve a mai napon kezdődhetnek el az igazán komoly, egész nyáron át tartó tünetek. Kis odafigyeléssel azonban mi is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot, legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk mindig napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mint a téli hónapokban. Figyeljük rendszeresen a pollen-előrejelzést a televízióban, rádióban, így talán jobban fel tudunk készülni a veszélyes időszakokra. Érdemes azokat az ételeketi is kiiktatni az étrendünkből, amelyek keresztallergiát okozhatnak (ilyen pl. a paradicsom vagy a dinnye).

A Hold ma szextilben áll a Nappal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni a gondok tisztázására, mert ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása is, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk.