Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Oroszlánban jár, együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlánban jár, egészségügyi szempontból ez a gerincünket, a gerincoszlopot érintheti. Aki hátfájásra hajlamos, annak ma rosszabbodhat az állapota, és akinél egyébként nem túl gyakran fordul elő ez a panasz, az is fáradtabbnak érezheti magát. Nemcsak a munkahelyen, az íróasztalnál kell odafigyelni a helyes tartásra, érdemes megvizsgálni az ágyunkat is. Szakértők szerint az "embriótartás" a legideálisabb a fáradt gerincnek, érdemes ebben a pózban aludni.

Érdemes ezen kívül minél jobban megerősíteni a hát izmait, erre a legjobb módszer az úszás. Keressünk magunknak egy szimpatikus gyógyfürdőt, ahol sok egyéb szolgáltatással, súlyfürdővel, masszázzsal is a rendelkezésünkre állnak. Ha azonban a fájdalom tartós és intenzív, a tüneti kezelések pedig nem segítenek, érdemes minél gyorsabban felkeresni a háziorvost, hiszen a hátfájás komolyabb betegségek előjele is lehet.

A Hold ma együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe. Igen kedvező ez az időszak a tanulásra, memóriánk is jobb lehet a szokásosnál. Az sem lehetetlen, hogy egy életünkben régóta jelen lévő problémára találunk megoldást, méghozzá igen kreatív módon. Különlegesen jók lesznek a kommunikációs képességeink is: sokkal könnyebben fogalmazunk meg olyan dolgokat, amelyekre eddig nem találtuk meg a megfelelő szavakat. Mindenképpen érdemes kihasználni a nap energiáit a szabadidőnkben is: sakkozzunk, fejtsünk keresztrejtvényt vagy játszunk valamilyen logikai játékot.