Pitték megmutatták az ikreiket

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő és kedvese, Brad Pitt megmutatták a világnak három hete született ikerbabáikat, Knox Léont és Vivienne Marcheline-t. A fotózás jogát a People, illetve annak nemzetközi kiadása, a Hello magazin nyerte el; bennfentesek szerint 14 millió dollárt fizettek a képekért, mely összeget a két híresség jótékony célra ajánlott fel.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt amerikai színész és párja, Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, a Mr. és Mrs. Smith című film főszereplői bemutatták a világnak három hete született ikergyermekeiket, Knox Léont és Vivienne Marcheline-t. A babák fotói a People című amerikai magazinban, illetve annak nemzetközi kiadásában, a Hellóban jelennek meg a következő hetekben, de az első képek tegnap jelentek meg az interneten.

A két híresség - akiknek családját közel 30 oldalon mutatja be a magazin - interjút is adott, melyben elmesélték, milyen "kaotikussá" vált az életük az ikrek születésével.

"Káosz az egész. de mindketten nagyon élvezzük, ez talán a legszebb időszaka az életünknek" - mondta Jolie, a hatgyermekes családanya. "A nagyok is imádnak a két babával lenni, Shiloh és Zahara segít kiválasztani, hogy milyen ruhába öltöztessük őket, és állandóan simogatják, ölelgetik őket."

Pitt hozzátette, hogy "Viv inkább Angelinára, Knox pedig inkább őrá hasonlít".

A fotózás jogát rekordáron, egy bennfentes szerint 14 millió dollárért szerezte meg a két magazin - írta az AP hírügynökség. Angelina Jolie és Brad Pitt az összeget jótékony célra ajánlották fel: a közösen létrehozott alapítványukat támogatják a pénzzel.

Eddig Jennifer Lopez ikrei, Emme és Max fotói értek a legtöbbet: a People magazin hatmillió dollárt fizetett értük. Jolie és Pitt első közös gyermekének, Shiloh Nouvelnek a képei pedig több, mint négymillió dollárba kerültek.

Jolie július 12-én adott életet a két babának Franciaországban.