Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Bakban tartózkodik, együtt áll az Uránusz bolygóval. Érzelmi szempontból nem a legkedvezőbb a mai nap: mélyen belül ugyanis vágyunk arra, hogy megszabaduljunk minden kötöttségtől, így azoktól az érzelmektől is, amelyeket terhesnek érzünk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Bakban tartózkodik. Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes azokat a mai napra időzíteni. A bőrünk gyorsabban regenerálódik, és a különböző krémek, pakolások is jobban hatnak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására - jelentkezzünk be a manikűröshöz vagy a pedikűröshöz! Az ilyen elfoglaltság alkalmat arra is, hogy kicsit önmagunkkal foglalkozzunk, elvonuljunk a világtól. Tudatosan helyezzük a hangsúlyt arra, hogy szeretjük a saját testünket és elfogadjuk önmagunkat.

A Hold a mai napon együtt áll az Uránusz bolygóval. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk. Komolyan vágyhatunk a változásokra, és arra, hogy valami új történjen az életünkben. Meg is lephetjük a környezetünket azzal, hogy milyen új, kicsit talán extrém ötleteket találunk ki.

Ugyanakkor érzelmi szempontból nem a legkedvezőbb a mai nap: mélyen belül ugyanis vágyunk arra, hogy megszabaduljunk minden kötöttségtől, így azoktól az érzelmektől is, amelyeket terhesnek érzünk. Mielőtt elhamarkodottan cselekednénk, inkább próbáljuk meg elfogadni, hogy ma a szokásosnál jobban vágyunk a szabadságra.