McConaughey szörfruhát vett egy hónapos fiának

Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey nem tud várni addig, amíg a kisfia megnő: az egy hónapos Levi megkapta első szörfdresszét, és hamarosan vízre száll az édesapjával - derült ki az amerikai színész OK! magazinnak adott nyilatkozatából.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey fia máris apja nyomdokain halad: az alig egy hónapos baba ugyanis megkapta élete első szörfruháját, és édesapja tervei szerint - aki, amikor csak teheti, deszkájára pattan - hamarosan vízre száll majd benne.

"Nem tudok tovább várni: ki kell vinnem őt a partra. Csodálatos hangok, fények és illatok vannak ott! Jövő héten szörfözni fog, ez biztos!" - nyilatkozta a Bolondok aranya című film főszereplője az OK! magazinnak, ami a színésszel készült interjú mellett több fotót is közölt a McConaughey családról: a képsorozaton a 39 éves színész, brazil származású felesége, Camila és 4 hetes kisfiuk, Levi látható.

McConaughey elmondta: tíz éves kora óta álmodik arról, hogy apa lesz, és már most számos terve van a fiával kapcsolatban, "de leginkább azt remélem, hogy olyan környezetet tudok majd biztosítani a számára, ahol majd sok élmény éri, és ki tud bontakozni a személyisége" - mondta.

Ennek fényében a McConaughey szülők mindenhová viszik magukkal az egy hónapos gyermeket, és ha valaki vendégségbe megy hozzájuk, annak szinte tilos suttogva beszélnie és lábujjhegyen járnia.

"Visszük magunkkal mindenhová: szokja csak a zajokat, az idegen hangokat" - mondta a színész a CNN egyik népszerű orvosi tanácsadó műsorában, ahová vendégül hívták a múlt hét végén. "Tulajdonképpen nem sokban változott az életünk - talán egy kicsivel több előkészületet igényel minden indulás."