Ellen DeGeneres a hétvégén esküszik

Vágólapra másolva!
Ellen DeGeneres színésznő, műsorvezető és párja, Portia de Rossi ausztrál származású színésznő a hétvégén összeházasodnak - adta hírül a USmagazine.com. A ceremónia, közeli ismerősök beszámolója szerint, egészen bensőséges lesz: az ifjú pár csak a legszűkebb családi-baráti kört hívta meg az esküvőre.
Vágólapra másolva!

Ellen DeGeneres színésznő, műsorvezető az Némo nyomában című rajzfilm Szenillájának hangja, az idei Oscar-gála házigazdája és élettársa, Portia de Rossi ausztrál származású színésznő a hétvégén összeházasodnak Los Angelesben - adta hírül a USmagazine.com.

A párhoz közel álló források beszámolója szerint, az ünnepség egészen intim lesz: csak a legszűkebb családi-baráti kör hivatalos a ceremóniára.

Miután a kaliforniai legfelsőbb bíróság májusban engedélyezte az államban az azonos neműek házasságát, DeGeneres következő műsorának felvételén bejelenette: barátnőjével régóta tervezik, hogy hivatalossá teszik a kapcsolatukat.

"Akartuk, hogy ezt megtehessük, akartuk, hogy ez legális legyen - és ezért most nagyon izgatottak vagyunk" - lelkesedett a DeGeneres Show-ban az 50 éves komika, majd egy hónap múlva el is jegyezték egymást 35 éves kedvesével.

"Szerintem az emberek egy nap majd úgy gondolnak majd az azonos neműek házasságának tilalmára, mint azokra az időkre, amikor a nőknek nem volt joguk szavazni - vagy bármilyen más, a jogot és az egyenlőséget semmibe vevő, ostoba és nevetséges dologra" - tette hozzá.

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres 2004-ben kezdtek el randevúzni, és egy év múlva össze is költöztek.

"Úgy érzem, megtaláltam a tökéletesen hozzám illőt" - nyilaltkozta nemrég DeGeneres kettejük kapcsolatáról az Advocate magazinnak.