Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Vízöntő csillagjegyben jár. Érzelmi szempontból ügyeljünk arra, hogy a mai napon sokkal kevésbé leszünk toleránsak, mint máskor: nehezen viseljük el, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint mi.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Vízöntő csillagjegyben jár. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra, mindenre, ami szokatlan. Legszívesebben kipróbálnánk valamilyen extrém sportot, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek. Természetesen az újdonság varázsa is erősen befolyásolhatja választásunkat. Ma többször megfordulhat a fejünkben, milyen jó lenne hegyet mászni vagy kipróbálni az ejtőernyőzést. Ez még azokra is jellemző lesz, akik egyébként nem szívesen mozdulnak ki otthonról, és csak azokat a dolgokat kedvelik, amelyek biztonságosak: ma ezeket a dolgokat kicsit talán unalmasnak találjuk.

Aki "szelídebben" szeretné megélni a Vízöntő-napokat, az válasszon olyan elfoglaltságot, ahol valamilyen módon kapcsolatba kerülhet érdekes, új dolgokkal. Érdemes elolvasni egy sci-fi regényt, vagy megnézni egy ilyen témájú filmet. Ma kihasználhatjuk a fantáziánkat és az intuíciónkat, és jóleső ábrándozással tölthetünk néhány órát. Érzelmi szempontból ügyeljünk arra, hogy a mai napon sokkal kevésbé leszünk toleránsak, mint máskor: nehezen viseljük el, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint mi.