Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Vízöntő jegyében jár, szemben áll a Nappal. Kicsit elégedetlenek lehetünk az életünkkel, ezért a fantáziánk világába, az álmodozásba menekülhetünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Vízöntő jegyében jár. Ennek a csillagállásnak a hatására megnő a szabadságvágyunk, szeretnénk minél jobban kihangsúlyozni függetlenségünket. Minden vágyunk, hogy megszabaduljunk azoktól a korlátoktól, amelyek közé beszorítva érezzük magunkat. Ez egészen addig jó és pozitív dolog, amíg a saját teljesítőképességünket tesszük próbára, vagy amíg megpróbálunk megújulni a saját fejlődésünk érdekében. De ez a helyzet veszélyeket is hordoz magában, hiszen a máskor könnyedén elviselt "társadalmi korlátoktól" is szeretnénk megszabadulni, és még azokkal szemben is harcolunk a függetlenségünkért, akikkel egyébként nem kellene. Készüljünk fel tehát arra, hogy a mai napon könnyebben összekaphatunk a családtagjainkkal, kedvesünkkel azon, hogy úgy érezzük, nem adnak nekünk elég teret az önmegvalósításhoz.

A Hold ma szemben áll a Nappal. Kicsit elégedetlenek lehetünk az életünkkel, ezért a fantáziánk világába, az álmodozásba menekülhetünk. Bár különösen jó ötleteink támadhatnak ez alatt a földtől elrugaszkodott időszak alatt, ügyeljünk arra, hogy megvalósításuk most akadályokba ütközhet. Ne legyünk türelmetlenek, inkább szemléljük reálisan az életet. Később tiszta lappal tudunk majd belevágni nagyszabású terveink megvalósításába, és ez hosszú távon is kedvező irányba változtathatja meg az életünket. A mai napot szánjuk inkább arra, hogy tervezgetünk.