Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos jegyébe lép, szemben áll a Marssal. Agresszívak és élénkek lehetünk, lépten-nyomon összevitatkozhatunk másokkal. Próbáljunk meg egy kicsit türelmesebben viselkedni!
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Kos jegyében jár. Gyorsan reagálunk a minket körülvevő világra, gyakran sajnos túl indulatosak is lehetünk, különösen azokban a helyzetekben, amelyek valamilyen heves érzelmet váltanak ki belőlünk, legyen az negatív vagy pozitív. Azt érezhetjük, tele vagyunk energiával és tenni akarással, nem sokat teketóriázunk, ha döntéshelyzet elé kerülünk. Ez persze könnyedén kapkodáshoz vezethet, amikor rengeteg dologba kapunk bele, de a befejezéshez már nincs elég erőnk, vagy éppen találunk egy új feladatot, amibe belevethetjük magunkat. Ne csak érzelmi-szellemi síkon próbáljunk meg óvatosabbak lenni: ma könnyebben szenvedünk balesetet, merészebbek vagyunk az utakon, és jóval agresszívabban vezethetünk, mint más napokon.

A Hold ma szemben áll a Mars bolygóval. Sokkal agresszívabbak és élénkebbek lehetünk, mint más napokon, a legszívesebben csak mennénk előre a saját magunk által meghatározott úton, és senkire nem kívánunk tekintettel lenni. Ennek a viselkedésnek sajnos rengeteg hátulütője lehet: még azokkal az emberekkel is könnyen összeveszünk, akik egyébként nagyon fontosak a számunkra, és akiknek a véleményére (más napokon) kíváncsiak vagyunk. Próbáljunk meg türelmesebbek és megértőbbek lenni, a lelkünkben dúló feszültséget és a versengési vágyat pedig inkább a sportpályán vagy az edzőteremben vezessük le!