Janet Jackson fehérnemű-kollekcióval készül

Vágólapra másolva!
Janet Jackson amerikai énekesnő saját tervezésű fehérnemű-kollekciót dob piacra: a novemberben üzletbe kerülő darabok között "minden nő talál magának megfelelőt".
Vágólapra másolva!

Janet Jackson amerikai énekesnő szerződést kötött egy ausztrál divattervezővel, Bruno Schiavval, és novemberben a nevével fémjelzett fehérnemű-kollekciót dob piacra.

A Pleasure Principle - a kollekció neve Jackson 1987-es slágerére utal - minden darabja 40 dollár alatt lesz, és a tervezése során nemcsak a "karcsú és fiatal" vásárlókra gondoltak. A csipkéből és szaténből készült fehérneműket ugyanis extra nagy méretben is gyártják.

"Minden nő találhat magának valamit, és ez volt az elsődleges szempont" - mondta Jackson a kollekciót bemutató sajtótájékoztatón. "Gyűlölöm, ha egy melltartó vagy bugyi kényelmetlen és formátlan, ezért kényelmes darabokat igyekeztem tervezni."

Jackson azt is elárulta, minden munkafolyamatból igyekezett kivenni a részét, és voltak olyan napok, melyeken hajnali négyig dolgozott.

"Egy sor ötlettel megkerestek már, de nem akartam olyan üzletbe vágni, ami nem érdekel száz százalékosan. A fehérnemű viszont régóta szenvedélyem" - mondta az énekesnő.