Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston amerikai színésznő "sokkal boldogabb egyedül" - állítják a híresség barátai, akik szerint a Jóbarátok-sztár kapcsolata John Mayer zenésszel "egyáltalán nem volt komoly".
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok című sorozat egyik főszereplője egyáltalán nem bánkódik a szakítása után: a híresség barátai szerint Aniston "sokkal boldogabb egyedül", mint amilyen John Mayer zenész mellett volt.

"Johnnal nem is volt olyan komoly a kapcsolatuk, a lapok butaságot írtak, amikor arról cikkeztek, hogy már házasságot meg gyerekeket terveztek" - mondta a színésznő egyik ismerőse. "Jennifer nagyon jól tudta, hogy mit várhat Johntól, ismerte az előéletét is, tisztában volt azzal, hogy mekkora nőcsábász, ezért egyáltalán nem lepődött meg, amikor szakítottak. Élvezte, ameddig együtt voltak, de nem bánkódik most sem."

Aniston az ismerősei szerint "nagyon jól van" és "kifejezetten boldog" - nemcsak újabb munkákra készül, de "saját magát is jobban elfogadta, és büszke magára".

"Úgy tűnik, Jen végre túlvan a korábbi rossz kapcsolatokon, és Brad Pittet is kiheverte" - árulta el egyikük az In Touch Weekly magazinnak.