Heti horoszkóp szeptember 1-től 7-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A napokban igen erőteljes benned a vágy, hogy anyagi juttatásokkal is kifejezzék: elismerika a tehetségedet. Mindennél jobban akarod a sikert, és komoly változtatásokat is képes lennél megtenni, hogy ezt elérd. Ha kibontakoztatsz magadban néhány, eddig hanyagolt képességet (pl. az empátiát és a türelmet), akkor remekül ráérezhetsz, hogy mások milyen szándékkal közelednek feléd. Így könnyebben eldöntheted, hogy kivel érdemes együttműködnöd és ki az, akit inkább kerülnöd kellene - hallgass az intuíciódra is, ha bizonytalan vagy! Mindenképpen próbálj meg időt szakítani a sportra a következő napokban, ez nemcsak az állóképességedet növeli, de a feszültség levezetésében is segíthet.

Bika (április 21. - május 20.)
Meglepően kevés az önbizalmad, legszívesebben elbújnál az emberek elől, nem vagy most képes arra, hogy kiállj saját magadért. Bár te magad is tudod, hogy változtatni kellene ezen, ne másoktól várd a megoldást, inkább saját magad alakítsd tudatosan az életed: próbálj meg örülni az egészen apró sikereknek is. Ha nyitott vagy és barátságos, akkor azt is észreveheted, hogy sokan keresik a társaságodat - ez pedig nagyon jót tehet az önbecsülésednek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A szokásosnál érzékenyebb lehetsz a napokban - de ez akár jól is jöhet neked, különösen, ha nem idegesíted magad azon, hogy most minden jobban megérint (tehát nem tartod magad "gyengének" vagy "mimózának"). Fejleszd az intuíciódat és a beleérző képességedet, ezek a tulajdonságok különösen jó szolgálatot tehetnek neked. Lepd meg a munkatársaidat, szeretteidet vagy barátaidat valamilyen apró figyelmességgel, vagy vállalj át egy olyan feladatot, amely nekik nehézséget okoz, neked viszont könnyen megy. A mély beszélgetések pedig erősíthetik a kapcsolataidat is!

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban mindenkivel szeretnél jót tenni, és ezért saját magadat és a vágyaidat hajlamos vagy feláldozni ezért - viszonzást, hálát pedig a legritkább esetben várhatsz a jótetteidért... Figyelj arra, hogy önmagadat is szeresd egy kicsit! Ebben segíthet, ha naponta fél órát szánsz arra, hogy kikapcsolódj: hallgasd meg a kedvenc lemezedet, vagy merülj el a hobbidban, esetleg olvass el egy jó könyvet. Ez energiával tölt fel, ráadásul sokkal kreatívabbá, nyitottabbá is tehet. Így elégedettebb lehetsz saját magaddal, ez pedig meglátszik majd a teljesítményeden és az erőnléteden egyaránt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy a napokban, rendkívüli igényed támadhat az erotikára és intimitásra - vagy akár a mély, baráti, érzelmekkel teli beszélgetésekre. Ha mindezt nem tudod megélni és kibontakoztatni - például mert a kedvesed nem vevő a közeledésedre -, akkor feszült és ideges leszel, sőt meg is vádolhatod őt azzal, hogy semmit nem jelentesz neki. Előfordulhat, hogy minden apróság miatt vitát provokálsz, a többi ember pedig egyszerűen nem érti, hogy mitől van ilyen rossz kedved. Próbálj meg őszinte lenni másokkal, ne félj elmondani, hogy mit szeretnél.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nem vagy képes kihasználni a benned lévő energiát, fáradtabbnak, leterheltebbnek és gyengébbnek érezheted magadat, mint máskor. A dinamizmus hiánya kimondottan feszültté és idegessé tehet, hiszen te magad sem érted, miért nem bírod úgy a munkát, mint egyébként. A sport, a mozgás nagyszerű módszer lehet arra, hogy feltöltsd magadat és megszabadulj a felesleges feszültségtől. Arról azonban ne feledkezz el, hogy intimitásra, meghitt pillanatokra is szükséged lehet. Ha teheted, akkor vegyél ki egy szabadnapot, amikor csak saját magaddal foglalkozol; ne hivatokozz arra, hogy akkor elcsúszol a munkával, hiszen úgysem tudsz elég hatékony lenni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon magasra teszed a mércét a napokban, és minden erőddel azon munkálkodsz, hogy másoknak megfelelj - saját magadat pedig a háttérbe szorítod, és igyekszel nem tudomást venni a vágyaidról. Talán egy kicsit kevés az önbizalmad, és ezt azzal szeretnéd kompenzálni, hogy túl nagy hangsúlyt fektetsz az öltözködésedre, és a viselkedésed is túlzó, harsány lehet időnként. Keresd meg egy olyan ismerősödet, akiről tudod, hogy úgy fogad el, ahogy vagy, és tölts vele egy kellemes délutánt: egy kis "érzelmi dopping" még senkinek nem ártott meg. Az is jó módszer lehet, ha több időt töltesz a hobbiddal, kedvteléseiddel: tudnod kell, hogy elsősorban magadnak kell megfelelned, és nem a mások véleménye számít.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokkal szenvedélyesebb lehetsz az elkövetkező napokban, és az erődet arra próbálod meg használni, hogy minduntalan utasításokat osztogass másoknak - egyszerűen érezni akarod, hogy te vagy a főnök. Nehezen egyezteted össze a saját tempódat a munkatársaid, családtagjaid ritmusával, és úgy gondolod, egyszerűbb őket "húzni magaddal", mint lelassulni az ő szintjükre. Lehetséges, hogy egy kicsit "túlpörögtél" az elmúlt hetekben, és nem tudsz hogyan lazítani, pihenni. Próbálj odafigyelni arra, hogy mit eszel: bizonyos ételek (így az olajos magvak és a tengeri halak) olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek küzdeni a stressz ellen.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Az elkövetkező napokban nemcsak a lelked mélyén bujkáló feszültséggel kell szembenézned, de a külvilág is igen "viharos" hellyé válik a számodra: mindig van min idegeskedni, mindig van mi miatt aggódni - percek alatt kerülhetsz felfokozott állapotba, és utána nem is nagyon tudsz lazítani. Tudatosan kellene megadnod magadnak az öröm, a pihenés lehetőségeit, még akkor is, ha esetleg emiatt kevesebbet dolgozol, vagy éppen a családoddal töltesz kevesebb időt. Érdemes minél többet törődnöd magaddal, hiszen amit most teszel magadért, az többszörösen megtérülhet!

Bak (december 22. - január 20.)
Remekül hangolod össze a tetterődet azzal a képességgel, hogy céltudatosan állsz a napi feladatokhoz: képes vagy előre megtervezi a feladataidat, és utána véghez is viszed őket. Gondold át, hogy milyen hosszú távú céljaid vannak, és határozd meg azokat a lépéseket, amelyek a megvalósulásukhoz vezetnek - akár évekre előre tervezhetsz! Az életmódodon is érdemes most változtatni, mert képes vagy tartani magadat az elhatározásokhoz, és ahhoz is van tehetséged, hogy a különböző információkból, módszerekből kiszűrd a számodra legkedvezőbbet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sikerül tökéletesen összhangba hoznod az érzelmeidet és az intellektuális képességeidet, így nagyszerűen ráérzel az elkövetkező napokban, hogy miként is működtesd a kapcsolataidat - elsősorban azt tudod, kinek mit kell mondanod, hogy még erősebbé váljon a közöttetek lévő kötelék. Mindenkivel jobban szót érthetsz, hiszen egyszerre "érzed és érted" azt, hogy mit várnak tőled; ráadásul, nincs benned semmi rosszindulat vagy önzés, és nem akarod ezt a képességet kihasználni arra, hogy másokat manipulálj. Ez a hét a kapcsolatok megújításáról, és a békekötésről szólhat neked.

Halak (február 20. - március 20.)
Itt az ideje, hogy szórakozz egy kicsit! Szervezz minél több programot magadnak, és élvezd önfeledten a laza, kötetlen, bulizós estéket! Ha olyasmire vágysz, ami inkább magányos elfoglaltság, ne habozz azt megmondani a többieknek; eljött az az idő, amikor ki kell állnod magadért, és vállalnod kell, hogy néha máshogy viselkedsz, mint ahogy azt elvárják tőled. A hét második felében sokkal szenvedélyesebb lehetsz, mint ahogyan azt a párod megszokta tőled - ez pedig nagyon kellemes "következményekkel" járhat együtt...