Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, trigonban áll a Neptunusz bolygóval. Látogassunk el egy kiállításra és ajándékozzuk meg magunkat a művészet élményével!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

Ma a Hold trigonban áll a Neptunusz bolygóval, ezt a szerencsés helyzetet mindenképpen érdemes kihasználni: elmélyülhetünk a művészetekben. Mindenképpen alkossunk ma valamit: akár egy szép rajz vagy művészi fotó, akár valamilyen apró kézműves tárgy (pl. egy ékszer), vagy egy, a lelkünk mélyéből születő vers eltölthet minket a teremtés örömével. Ha mi magunk nem is vagyunk túl kreatívak, legalább egy kiállításra látogassunk el, és ajándékozzuk meg magunkat a művészet élményével. Meditálni, relaxálni is érdemes ezen a napon. Biztos, hogy szellemi segítőink értékes tanácsokkal látnak el minket, feltéve, hogy megfelelően el tudunk lazulni a meditáció során - ez a mai napon még azoknak is sikerülhet, akik egyébként kicsit szkeptikusan állnak a spiritualitáshoz.