Csütörtöki babahoroszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Skorpióban jár, szextilben áll a Nappal. Nagyon kellemes napunk lehet, gyermekünk rengeteg örömet jelenthet - ma ugyanis minden eszközzel megpróbálja kimutatni felénk a szeretetét és a ragaszkodását.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Skorpióban jár, ezért előtérbe kerülhetnek az olyan témák a gyermekünk életében, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, vagy valamilyen módon rejtve voltak előtte. Végtelenül érdekli minden, ami valamilyen módon titkos vagy rejtett: szívesen osztja meg velünk a legtitkosabb gondolatait, örömmel kutakodik a szekrényekben, fiókokban (ezzel órákra el is foglalja magát), a legkisebbek pedig nagyon élvezik a kukucskálós, elbújós játékokat.

A mai nap csillagállása azt is támogatja, hogy tabutémákat (vagy olyanokat, amelyeket valami miatt kínosnak érzünk) beszéljünk meg a gyerekkel: a szexualitás, a halál, a pénz mind olyan témák lehetnek, amelyeket ma sikerrel tárgyalhatunk meg a kicsivel - meglepően éretten, felnőttesen áll majd ezekhez. Ha valamilyen rossz szokástól szeretnénk megszabadítani a gyereket, akkor azt is megkezdhetjük a mai napon.

A Hold ma szextilben áll a Nappal. Nagyon kellemes napunk lehet, gyermekünk rengeteg örömet jelenthet - ma ugyanis minden eszközzel megpróbálja kimutatni felénk a szeretetét és a ragaszkodását. Mondjuk neki mi is minél többet, hogy szeretjük, elfogadjuk és büszkék vagyunk rá, ez ugyanis hosszú távon meghatározhatja az önbizalmát.