Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Skorpióban jár, szextilben áll a Nappal, a Jupiterrel és a Szaturnusszal egyaránt. Nagyon jó, vidám hangulatú, energiával teli napunk lesz!
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Skorpióban jár. Olyan témák kapnak központi szerepet az életünkben, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, megpróbáltunk rejtegetni magunk és mások előtt is. Attól függően, hogy kire milyen hozzáállás jellemző, ezek a kérdések lehetnek összefüggésben a szexualitással, a pénzzel, a hatalommal (akár egy családon belüli hatalmi rangsorról is szó lehet) vagy az ösztönös vágyakkal. Ha valaki például önsanyargató fogyókúrát tartott idáig, akkor ma sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kitörnek belőle az elfojtott vágyak, és hatalmas mennyiségű ételt vagy édességet töm magába. Aki pedig eddig gátlásosabb volt az ágyban, az ma felszabadultabbnak érzi magát, és talán kicsit merészebb, kezdeményezőbb lesz.

A Hold ma szextilben áll a Nappal, valamint a Szaturnusszal és a Jupiterrel is. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni a gondok tisztázására, mert ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. Hangulatunk is nagyon jó lesz egész nap, kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk. Életszemléletünk is bizakodó, optimistán tekintünk a jövőbe, és úgy érezhetjük, ezt a pozitív érzést szeretnénk "állandósítani". A mai napot szenteljük a hosszú távú tervek megvalósításának, a csillagok állása támogatja az új életcélok kitűzését. Ma szívesen vágunk bele egy új vállalkozásba, vagy nézünk szembe egy olyan kihívással, amelyről eddig csak álmodoztunk. Az új célok, kihívások által generált fejlődés lassú lesz, de tartós és egyenletes!