Lindsay Lohan nem vetkőzik

Vágólapra másolva!
Visszautasította a Playboy magzin hétszázezer dolláros ajánlatát Lindsay Lohan amerikai színésznő: még ennyi pénzért sem hajlandó megmutatni a meztelen bájait a lapban.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film főszereplőnője visszautasította a Playboy magazin ajánlatát: az 55. évfordulóját januárban ünneplő lap 700 000 dollárt kínált a fiatal hírességnek, ha levetkőzik nekik.

"Lindsay korábban már megmutatta magát felső nélkül, és volt olyan film is, melyben kivillant a melle, de teljesen levetkőzni nem akar" - mondta a színésznő szóvivője az Access Hollywood internetes magazinnak. "Szívesen szerepelne a címlapon, de meztelen fotózást nem vállal."

A Playboy egy teljesen kidolgozott tervvel kereste meg a hírességet: a fotózás témája egy, az 1960-as években készült film, a Kitten with a Whip - Lohan egyik kedvence - lett volna, de, mint Lindsay Lohan szóvivője rámutatott, az Ann-Margret főszereplésével készült filmben sem voltak pucér jelenetek.

A szóvivő azt is elmondta, Lohan számára "hatalmas megtiszteltetés" a felkérés, de a karrierje szempontjából "nincs szüksége arra, hogy meztelenkedjen".