Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Vízöntő jegyébe. Ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy valamely életterületünket unalmasnak érezzük, a Vízöntő napokon érdemes elgondolkodni azon, hol és miért van szükségünk arra, hogy kitörjünk a megszokásból.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Vízöntő jegyébe. Érzelmeink egy kicsit visszafogottabban jelenhetnek meg, mint egyébként, hűvösnek, tartózkodónak tűnhetünk mások szemében. Ez szerencsére nem jelenti azt, hogy közömbösek lennénk a világ dolgai, és a többi ember iránt. Sőt, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor azonnal minden követ megmozgatunk érte. Ez a vonás akár abban is megnyilvánulhat, hogy szívesen veszünk részt önként valamilyen humanitárius vagy jótékonysági akcióban. A tartozkodó magatartást tehát igenis mély érzelmeket takar, mindössze annyiről van szó, hogy nem úgy fejezzük ki szeretetünket mások felé, mint azt megszokhatták tőlünk.

Ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy valamely életterületünket unalmasnak érezzük, a Vízöntő napokon érdemes elgondolkodni azon, hol és miért van szükségünk arra, hogy kitörjünk a megszokásból. A Vízöntő energiái segítik az újító gondolatok, meglepő ötletek megvalósítását, ha tehát régóta vágyunk arra, hogy eltérjünk a megszokottól életünk valamely területén, akkor a mai nap nagyszerű lehet arra, hogy kitaláljuk, hol találhatjuk meg a nekünk való, kicsit talán különc utat.