Vágólapra másolva!
Kyle MacLachlan amerikai színész, a Született feleségek című sorozat sztárja megmutatta a világnak másfél hónapos kisfiát, Callum Lyont.
Vágólapra másolva!

Kyle MacLachlan amerikai színész, a Született feleségek, a Twin Peaks és a Szex és New York című sorozatok sztárja egy magazinban nemrég megmutatta másfél hónapos kisfiát, Callum Lyont. A színész és felesége, Desiree Gruber producer egy interjúban arról is meséltek, milyen idősebb szülőnek lenni (Gruber 41. MacLachlan 49 éves).

"Mindketten sokat vártunk a babára. Nem akartam sürgetni a sorsot, mert azt szerettem volna, ha minden tökéletes az életemben" - mondta MacLachlan. "És volt egy tipikusan férfi dolog is az életemben, mert mindenképpen biztos egzisztenciát akartam teremteni a családomnak. Ez pedig színészként egyáltalán nem egyszerű feladat."

"Csodálatos élmény volt látni megszületni a fiamat, és egyike lettem azoknak az idegesítő embereknek, akik másokat is arra bíztatnak, hogy vállaljanak gyereket, még akkor is, ha már idősebbek" - folytatta MacLachlan. "Jó barátom, Marcia Cross (aki szintén elmúlt negyven, mikor életet adott ikergyermekeinek - a szerk.) elképesztően örült, amikor elújságoltam neki a hírt, először nem értettem, mi olyan nagy dolog ebben, de amióta Callum megszületett, mindent tisztábban látok, és tudom, tényleg ez a legjobb dolog a világon."

MacLachan azt is elmondta, minden erejével arra készül, hogy később is lépést tudjon tartani a fiával: "amikor ő húsz éves lesz, én már 70 körül leszek, de azt hiszem, akkor sem akarok majd leállni. Talán 85 évesen lelassítok majd egy kicsit" - tréfálkozott.

Callum, aki július 25-én született, Los Angelesben, a házaspár első gyermeke.