Letartóztatták Ryan O'Nealt és fiát

Vágólapra másolva!
Ryan O'Neal színészt és fiát, Redmondot tegnap letartóztatta a rendőrség, miután metamfetamint találtak a házukban.
Vágólapra másolva!

Tegnap letartóztatták Ryan O'Neal amerikai színészt, a Love Story főszereplőjét, és 23 éves fiát, Redmondot. A vád kábítószer-birtoklás: O'Nealék házában ugyanis metamfetamint találtak egy rutinellenőrzés során.

"A rendőrök rutinellenőrzést tartottak, Redmond O'Neal ugyanis próbaidőn van egy korábbi ügye miatt. Az O'Neal család házában több csomag narkotikumot találtak, és később bebizonyosodott, hogy a szer metamfetamin" - közölte Steve Whitmore rendőrségi szóvivő.

A 67 éves színészt és fiát - akinek az édesanyja Farah Fawcett színésznő, a Charlie angyalai című sorozat egyik főszereplője - 10-10 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon.

A családnak komoly rendőrségi múltja van: Ryan O'Nealt tavaly egy lövöldözés miatt tartóztatták le, mert rálőtt másik fiára, Griffinre. Redmondot (aki 2004-ben már egyszer részt vett egy elvonókúrán) júniusban ittas vezetés és kábítószer-birtoklás miatt tartóztatták le. O'Neal lánya, Tatum - aki tízévesen kapott Oscar-díjat - idén júniusban állt bíróság elé, szintén kábítószer-birtoklás vádjával.