Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Ikrekben jár., kvadrátban áll a Szaturnusszal.  Néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, ezért sokkal pesszimistábban viszonyulunk az élethez.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők, a tüdők területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, esetleg asztmás, annak ma rosszabbodhat az állapota. Kis odafigyeléssel azonban mi is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot, legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk mindig napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mint a téli hónapokban. Figyeljük rendszeresen a pollen-előrejelzést a televízióban, rádióban, így talán jobban fel tudunk készülni a veszélyes időszakokra. Érdemes azokat az ételeketi is kiiktatni az étrendünkből, amelyek keresztallergiát okozhatnak (ilyen pl. a paradicsom vagy a dinnye).

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés. Hagyjuk egy kicsit érni a dolgokat, mielőtt döntünk valamiben. Azért is érdemes elhalasztani a fontos döntéseket, mert néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, ezért sokkal pesszimistábban viszonyulunk az élethez.