Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold az Ikrek jegyében jár, trigonban áll a Marssal. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat.
Vágólapra másolva!

A Hold az Ikrek jegyében jár. Különösen kíváncsinak, sokoldalúnak érezhetjük magunkat. Gondolkodásunk felgyorsul, és a hirtelen reakciók lehetnek ránk jellemzők. A fő vágyunk, hogy minden gondolatunkat megosszuk másokkal. Aki egyébként is beszédes típus, arra kifejezett szószátyárság lehet a jellemző, és a csendesebb, zárkózottabb emberek is hajlandóak lesznek megnyílni. Ma rengeteg energiánk lehet, és tettre készek, lelkesek, "sajtkukacok" lehetünk. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy hajlamosak leszünk több feladatba is belekezdeni, mert úgy érezzük, sikeresen csinálhatunk több dolgot egyszerre. A kezdeti lelkesedés azonban könnyen elmúlik, és ha nem állítunk fel fontossági sorrendet, akkor könnyen félbehagyjuk a dolgokat, és "elfelejtjük" őket befejezni.

Ma a Hold trigonban áll a Marssal. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor nem mennénk bele. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez. Ez a nap tökéletes egy kötetlenebb hangvételú üzleti tárgyaláshoz (például valamilyen sporttal egybekötve), hiszen nagyszerűen ki tudunk állni magunkért és lelkesedésünk másokat is magával ragad. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket, és érzelmeinket is intenzívebben éljük meg. Ennek az érzelmi intenzitásnak azonban nem csak jó oldala van. Ma sokkal hajlamosabbak lehetünk az álmodozásra, a szórakozottságra és a feledékenységre is. Az, hogy kicsit "rózsaszínben" látjuk a világot, akár oda is vezethet, hogy mindenkiben túlzottan megbízunk, így könnyebben félrevezethetőek leszünk.