Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz jegyében jár, együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket, mi mindent szeretnénk elérni az elkövetkező hónapokban, években. Akár le is írhatjuk a céljainkat! 
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz jegyében jár. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés vagy hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat, amit a Szűzre jellemző idegeskedés és aggodalmaskodás csak még rosszabbá tesz. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos citromos vizet. Ez ugyanis segíti az emésztést és a méregtelenítő folyamatokat is megindítja a testben. A hasmenésre hajlamos emberek kerüljék el a túl fűszeres ételeket. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teljes értékű, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostokat tartalmazó étrend segít az emésztés helyreállításában.

A Hold a mai napon együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket, mi mindent szeretnénk elérni az elkövetkező hónapokban, években. Akár le is írhatjuk a céljainkat - szakértők szerint ez a lépés segíthet abban, hogy minél hatékonyabban tudjuk megvalósítani, amit szeretnénk. Érdemes lehet kidolgozni egy stratégiát is: gondoljuk át, pontosan mit kell tennünk ahhoz, hogy minden a terveink szerint alakuljon. A fontosabb kérdéseket megvitathatjuk családtagjainkkal is, a mai napon nagyon jól tudunk együttműködni másokkal. Ha valamilyen nagyobb, komolyabb elképzelést szeretnénk véghezvinni, akkor kérjünk segítséget idősebb, tapasztaltabb ismerősöktől. A mai napon könnyedén magunk mellé tudunk állítani bárkit.