Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Mérleg jegyében jár, együtt áll a Nappal. A mai napon keresünk mindent, ami a harmóniával és a szépséggel kapcsolatos.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Mérleg jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez a vesék területét érinti. A vese a test egyik méregtelenítő szerve, segít a salakanyagok kiválasztásában. Ahhoz, hogy a veséink minél hatékonyabban tudják végezni a munkájukat, érdemes időnként egy salaktalanító kúrát tartani, hogy ezzel is átmossuk a szerveinket. Fogyasszunk zöldség- és gyümölcsleveket, ezekben rengeteg vitamin, nyomelem és ásványi anyag található, ugyanakkor frissítő, élénkítő hatásúak. A legtöbb ilyen lé azonban annyira erős, hogy sokan igen érzékenyen reagálnak rájuk, ezért ne ezek tegyék ki a napi folyadékfogyasztás nagy részét, inkább csak egy-két pohárral igyunk belőlük. A legjobb hatása a tiszta ásvány- vagy forrásvíznek van, ebből naponta akár több litert is igyunk meg. Érdemes gyógyszertárban vagy drogériában speciális, vesevédő-méregtelenítő teakeveréket vásárolni, ebből naponta 2-3 csészényit kortyoljunk el.

A mai napon keresünk mindent, ami a harmóniával és a szépséggel kapcsolatos. Szívesen megyünk kiállításra, múzeumba, örömmel hallgatunk komolyzenét. Mi magunk is örömmel vesszük ki a részünket a művészettel kapcsolatos tevékenységekből, ezért nagyszerűen érezhetjük magunkat, ha valamilyen kreatív, alkotó hobbinak hódolhatunk.

A Hold ma együtt áll a Nappal. Nagyszerű óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell az élet apró örömeit - szerencsére, ebből a mai napon elég sok lesz. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Akár moziba, színházba is elmehetünk, vagy kényelmesen elnyújtózhatunk az ágyon egy jó könyvvel vagy a kedvenc magazinunkkal. Érdemes azon is elgondolkozni, mi az, ami - általánosságban véve - elégedetté és boldoggá tesz minket.