Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, együtt áll a Merkúrral. Igen kedvező ez az időszak a tanulásra, memóriánk is jobb lehet a szokásosnál. Az sem lehetetlen, hogy egy életünkben régóta jelen lévő problémára találunk megoldást.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étrendünk összeállításánál vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

A Hold ma együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe. Igen kedvező ez az időszak a tanulásra, memóriánk is jobb lehet a szokásosnál. Az sem lehetetlen, hogy egy életünkben régóta jelen lévő problémára találunk megoldást, méghozzá igen kreatív módon. Különlegesen jók lesznek a kommunikációs képességeink is: sokkal könnyebben fogalmazunk meg olyan dolgokat, amelyekre eddig nem találtuk meg a megfelelő szavakat. Mindenképpen érdemes kihasználni a nap energiáit a szabadidőnkben is: sakkozzunk, fejtsünk keresztrejtvényt vagy játszunk valamilyen logikai játékot.