Októberi horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Szeretnél egy kicsit megszökni a városból - úgy érzed, unalmas és szürke az életed, és meg vagy győződve arról, hogy némi utazgatás jót tenne neked. Különösen október első hetében lehet nyomott a hangulatod. Szerencsére ez a rossz érzés hamar elmúlik, de te is segíthetsz, ha egy kicsit több időt töltesz a szép idő élvezésével és egy kicsit kevesebbet azzal, hogy a saját "boldogtalan" életeden keseregsz. A hónap második felében sokkal több energiád lehet, csak fel kell tudnod használnod ezt: pótold be például azokat a feladataidat amelyeket már hónapok óta halogatsz; a munkahelyeden akár előre is dolgozhatsz, ennek később nagyon sok előnyét élvezheted majd. A hónap utolsó felében érdemes lenne ellátogatnod egy jógaórára: nemcsak a tested jöhet rendbe a gyakorlatoktól, hanem a lelked is, sőt, még az is előfordulhat, hogy megismerkedsz valakivel, aki nagyon hamar fontos szerephez juthat az életedben.

Bika (április 21. - május 20.)
Élvezed az első őszi napokat, de a szórakozásnak, lazításnak sajnos sokkal hamarabb vége szakad, mint ahogyan azt te szeretnéd. A karriereddel kapcsolatos problémák ugyanis "bent tartanak" az irodában vagy a lakásban, és esélyed sincs arra, hogy idő előtt elszabadulj a munkából. Pedig minden nap kellene időt szakítani egy félórás sétára, mert a napfény és a jó levegő nagyon jó hatással lehet a lelkedre - ha nincs más lehetőséged, akkor legalább ebédidőben menj el egy kicsit sétálni. Ezek a "lopott percek" feltöltenek energiával, és a gondolkodásod is felfrissülhet. A hónap vége felé figyelj oda jobban a lábaidra; lehetséges ugyanis, hogy kisebb baleseted lesz, ami a figyelmetleséged miatt történik meg, s így elkerülhető. Október utolsó hetében pedig az étrended kerül a figyelmed középpontjába, jó lenne, ha több zöldség és gyümölcs kerülne az asztalodra. Igyekezz új, szokatlan ízeket is kipróbálni, ezek igen változatossá tehetik az étkezéseidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Mindig is nyitott voltál az új dolgokra, szívesen próbálsz ki akár extrém sportágakat - ebben a hónapban pedig különösen kiélheted ezt a szenvedélyedet, hiszen egymás után kerülnek eléd a lehetőségek, neked csak meg kell ragadnod őket. A legjobb, ha azokat a mozgásformákat részesíted előnyben, amelyeket a barátaiddal vagy a kedveseddel együtt űzhetsz. Ilyen például a tánc vagy a tekézés. A hónap második felében az egészségedre kellene egy kicsit jobban koncentrálnod - érdemes lenne elmenned egy alapos kivizsgálásra, különösen, ha az utóbbi időben megmagyarázhatatlanul gyengének vagy kiegyensúlyozatlannak érzed magad. Ha a kivizsgálás mellett döntesz, akkor ne csak a "hagyományos" orvosokat keresd fel, hanem kérj tanácsot életmódszakértőktől vagy természetgyógyászoktól is. A hónap utolsó napjaiban nagyon kellemes élményekben lehet részed: a sportpályán vagy az edzőteremben számíthatsz néhány flörtre, sőt, akár randevúzni is elhívhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)
Végre kimozdulsz a holtpontról, és elhatározod, hogy teljesen megújulsz. Érdemes végiggondolnod, hogy mit kellene tenned azért, hogy valóban formába hozhasd magad. Most a legfontosabb a méregtelenítés lenne számodra, hiszen ha megszabadulnál a méreganyagoktól, akkor nemcsak a belső szerveid, de a bőröd is megújulhatna, sőt, még lelkileg, érzelmileg is "könnyebbé" válhatnál. Az elkövetkező hetekben nyitottabb, érdeklődőbb leszel, mint máskor, és örülsz az új ismerkedési lehetőségeknek. Szívesen gyűjtenél új barátokat, megnövekedhet az utazási kedved is! Hangulatod barátságos lesz, kevésbé vagy gyanakvó hangulatban. Akár olyan emberekkel is hajlandó leszel megismerkedni, akik egészen mások, mint te - ez a nyitottság pedig kifejezetten hasznodra válhat!