Britney Spearst eltiltották a szextől

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnőt a szülei állítólag eltiltották a szextől: Lynn és Jamie Spears úgy gondolják, hogy az énekesnő korábbi összeomlásaiért sikertelen párkapcsolatai a felelősek.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő szülei állítólag eltiltottották a hírességet a szextől és a pasizástól (legalábbis a következő hat hónapra); Lynn és Jamie Spears ugyanis meg vannak győződve arról, hogy Spears korábbi összeomlásaiért a sikertelen párkapcsolatai a felelősek, és nem akarják, hogy most, amikor végre visszatérhet a csúcsra, egy férfi miatt feláldozza a karrierjét.

"Jamie és Lynne úgy érzik, hogy Britney nagyon közel van ahhoz, hogy újra sikeres és elismert legyen, és nem akarják, hogy egy férfi eltérítse a céljától" - árulta el a Now magazinnak a Spears család egyik ismerőse. "Korábban végig kellett nézniük, hogy a lányukat csak felhasználták, és nem lennének képesek arra, hogy újra végignézzék, ahogy Britney idegösszeomlást kap a csalódástól."

Jamie Spears, Britney édesapja felügyeli a lánya vagyonát 2008 decemberéig - a 27 éves énekesnő korábbi botrányai és idegösszeomlása miatt döntött úgy a bíróság, hogy a híresség "nem tud gondoskodni magáról".