Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Bak csillagjegyben tartózkodik, szextilben áll a Mars bolygóval. Érdemes a mai napon elgondolkodnunk terveinken, elsősorban azokon, amelyek a távolabbi jövőnkre is hatással lehetnek. Ha szánunk erre egy kis időt, akkor rájöhetünk arra, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út a nagy cél felé.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Igyekezzünk ezt a nyomott hangulatot nem tovább rontani azzal, hogy kapkodunk, hiszen ezzel csak a bennünk lévő feszültséget növeljük. Ez a nap mindenféle bőrápolásra nagyon kedvező. A szabadidőnkben inkább vonuljunk vissza és vizsgáljuk meg a bőrünk, hajunk, körmeink állapotát. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások, kozmetikai kezelések.

Érdemes a mai napon elgondolkodnunk terveinken, elsősorban azokon, amelyek a távolabbi jövőnkre is hatással lehetnek. Ha szánunk erre egy kis időt, akkor rájöhetünk arra, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út a nagy cél felé. Ma sokkal ambíciózusabbak is lehetünk, mint más napokon, így érdemes nagyszabású tervekkel is foglalkoznunk. A Bak azonban hajlamosabbá tehet a szigorúságra, ami elsősorban saját magunk felé irányulhat. Ezért próbáljunk meg egy kis könnyedséget vinni a gondolatainkba.

A Hold a mai napon szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk. Mindössze azt kell elhatároznunk, hogyan kívánjuk kihasználni a rendelkezésünkre álló erőtöbbletet. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk. Szerencsére, az emberi kapcsolataink is jól alakulhatnak a mai napon: merészen és bátran nézünk szembe még azokkal a konfliktusainkkal is, amelyekre eddig sehogy sem találtunk megoldást.