Szakított a Playboy alapítójával az egyik barátnője

Vágólapra másolva!
Holly Madison amerikai valóságshow-sztár és Hugh Hefner, a Playboy magazin alapítója szakítottak - a pár között 54 évnyi korkülönbség volt, de nem ez volt a szakítás oka, hanem hogy "Hef nem akart családot alapítani".
Vágólapra másolva!

Hugh Hefner, a Playboy magazin 82 éves alapítója és Holly Madison, a Girls Next Door című - a Playboy-villában játszódó -valóságshow egyik főszereplője szakítottak. A hírt Madison erősítette meg a TMZ.com internetes portálnak.

Néhány napja Hugh Hefner még tagadta, hogy szakítottak volna, azt azonban elárulta, hogy "átalakulóban" van a kapcsolatuk, és még nem tudja, hogy együtt maradnak-e vagy sem.

"Bár Holly még a barátnőm, de arra nem tudok válaszolni, hogy örökre együtt maradunk-e. Semmi sem tart örökké" - mondta Hefner az US Weekly magazinnak. "Nagyon szeretem Hollyt, de teljesen mást akarunk az élettől. Ő szeretne családot alapítani, férjhez menni és gyerekeket szülni, de az az életmód nem nekem való."

A 28 éves modell csak Hefner egyik barátnője volt: a legendás nőfaló még két lánnyal, Kendra Wilkinsonnal és Bridget Marquarddal él együtt; négyük közös életéről szól a Girls Next Door.

Madison azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy ő és Hefner már nem egy pár többé, a valóságshow folytatódik.

"Most forgatjuk az új évadot, semmi nem változott közöttünk. Nagyon jól szórakozunk együtt, és ez a sorozat még jobb lesz, mint az eddigiek" - mondta Holly Madison a TMZ.com-nak.