Jolie szexuális életét tönkretették a gyerekei

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő egy nemrég készült interjúban arra panaszkodott: hat kisgyermeke nevelése mellett alig jut idő a kedvesére, Brad Pitt színészre - az Oscar-díjas híresség azt azonban hozzátette, hogy mindenképpen szeretnének még gyereket.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, az Elcserélt életek című film főszereplője egy nemrég készült interjúban elárulta: hat gyermekének nevelése "teljesen kimeríti őt", és alig tudnak a kedvesével, Brad Pitt színésszel egy kis időt kettesben tölteni.

"Egyszerűen soha nem tudunk kettesben maradni, mert valamelyik gyerek mindig feltűnik" - mondta Jolie, aki júliusban adott életet ikergyermekeinek. "Ha bezárjuk az ajtót, akkor tudni akarják, hogy mit csinálunk, és állandóan kopogtatnak. Ha szeretnénk romantikusan együtt fürdeni, akkor, ha meghallják a víz csobogását, azonnal be akarnak ugrani a kádba. Már nem is emlékszem, milyen, amikor normális szexuális élete van az embernek."

Jolie azt azért hozzátette, nagyon boldog a családja körében, és "minden egyes percet élvez, amit a szeretteivel tölthet".

"Nagyon nehéz ennyi kicsivel, de rettenetesen jól szórakozunk. Nagyon jó dolog látni, hogy milyen erős a gyerekek között a barátság, és mennyire szeretik a két legkisebbet" - folytatta a 33 éves híresség. "Az ikrek saját személyisége is egyre jobban megmutatkozik: Vivi sokkal hangosabb, és inkább rám hasonlít, Knox pedig megfontoltabb, külsőre az apjára ütött."

A színésznő azt is elmondta, mindenképpen szeretnének még gyereket, de "nem a közeljövőben";a házasságról szóló kérdéseket pedig azzal kerülte ki, hogy "jobb lenne, ha az újságírók Brad Pittet kérdeznék meg a témáról".