Szerelmi horoszkóp október 9-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egyáltalán nem leszel könnyű helyzetbe, mert a kedveseddel való kapcsolatodban felül kell vizsgálnod jó néhány dolgot: az életetek - legalábbis szerinte - egyáltalán nem olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint ahogyan azt te eddig hitted. Minden esélyed megvan arra, hogy visszahódítsd őt (persze, csak ha akarod), ha kész vagy változtatni a hozzáállásodon, és elismered, hogy hibáztál. Beszélj neki minél többet a gondolataidról: ellenállhatatlanul szexinek találja majd az intelligenciád.

Bika (április 21. - május 20.)
Különösen jó napoknak nézel elébe: érzékiséged szinte virágzik, találékony, élénk és kezdeményező vagy a szerelemben. Ráadásul, igen bájosan és vonzóan viselkedsz, ezért lehet, hogy még olyan emberek is felfigyelnek rád (sőt, próbálkozhatnak is nálad), akik eddig közömbösen fordultak feléd. Használd ki ezt a lehetőséget, elsősorban azért, mert ez a feldobott hangulat nem tart örökké. A jövő hét eleje már sokkal nyugodtabb, csendesebb lesz, a szerelem helyett inkább a befelé forduláson lesz a hangsúly.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Figyelj oda a szokásosnál jobban a kedvesedre: lehet, hogy nagyon szeretne elmondani neked valamit, csak éppen nem tudja jól megfogalmazni az érzéseit. Segíts neki azzal, hogy meghallgatod és bátorítod - a faggatását azonban mellőzd, mert úgy csak megijeszted. A hétvége igen vidámnak, szerelemmel és boldogsággal telinek ígérkezik: menjetek el minél többet otthonról, sétáljatok nagyokat, és szervezzetek olyan programokat is, amelyektől eddig húzódoztatok; tehát, ha eddig minden héten sportolni mentetek, látogassatok meg helyette egy kiállítást, és fordítva.

Rák (június 22. - július 22.)
Legyél nyitott, kezdeményező és bátor ezen a héten, ami a szerelmi ügyeket illeti: a partnered, vagy kiszemelted ugyanis bátorításra szorul - valami miatt tart egy kicsit a reakcióidról. Próbáld meg rábeszélni egy romantikus belvárosi estére, vacsorával, sétával, esetleg mozival vagy színházzal. A jövő hét elején magadra is figyelj oda egy kicsit jobban: ha ugyanis a szerelmi ügyeid jobban mennek, hajlamos lehetsz elengedni magad, és hamar "felugrik" rád néhány plusz kiló...

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Te is, és a párod is feszült hangulatban lehettek, így számítanotok kell néhány nehéz napra, amikor egymáson vezetitek le a felgyülemlett dühöt. üvöltözés helyett azonban próbáljatok meg értelmesen beszélni egymással - akár tanácsokat is adhattok a másiknak -, az energiákat pedig vezessétek le konstruktív módon, például a sportban (de a szex is nagyszerű lehet eere a célra). A jövő hét elején szerencsére sokkal nyugodtabbak lesztek, így érdemes közös programokat szerveznetek, akár a barátaitokkal is találkozhattok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Egy kicsit stresszes lehetsz a következő napokban, a túlzott idegeskedés pedig egyáltalán nem tesz jót a szerelmi életednek, mert nem tudsz odafigyelni a kedvesedre - sőt, az is előfordulhat, hogy durván, ingerülten szólsz hozzá. Nem csoda, ha szomorú, rosszkedvű vagy csalódott (és még akkor is érezhet így, ha ezt nem mondja meg neked). Ha egy kicsit nyugodtabbá válik körülötted az élet, akkor ne felejtsd el a kedvesedet kárpótolni ezekért a nehéz napokért: vidd el egy elegáns étterembe, vagy nézzetek meg egy olyan filmet, amire elsősorban ő kiváncsi.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A jövő hét első néhány napja egyfajta "bemelegítés" lesz neked, felkészülsz a szerelem befogadására: talán megváltoztatod a külsődet, vagy új szokásokat veszel fel, esetleg megszabadulsz egy bosszantó szeszélyedtől - mindez pedig hozzásegíthet, hogy új párt találj magadnak, vagy megerősítsd a jelenlegi kapcsolatodat. Ne félj attól se, hogy érzéki és romantikus gesztusokat tegyél a kiszemelted fel, ezekkel teljesen elvarázsolhatod és magadhoz láncolhatod.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Jól alkulhatnak a szerelmi ügyeid a következő napokban: kedves vagy, megértő és gyengéd, így a párod nagyon élvezi a veled töltött perceket - sőt, mindent elkövet azért, hogy te is hasonlóképpen vélekedj róla. Készülj fel tehát a kényeztetésre, arra, hogy megpróbálják minden kívánságodat teljesíteni. A párod ráadásul most nagyon inspirálóan hathat rád: sok jó tanácsot ad neked, és ha elmondod neki a problémáidat, talán más nézőpontból is meg tudja világítani a kérdést. Összességében, szép napjaitok lesznek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Rengeteg érzelmi energiád lesz az elkövetkező napokban, hogy helyrerakd mindazokat a kapcsolataidat, amelyek az elmúlt időszakban rosszul alakultak. Sőt, a saját fejedben is képes vagy rendet tenni - tisztázhatod, hogy mit is akarsz, és főleg kitől akarod mindezt. Ha még társat keresel magadnak, akkor a hét végén érdekes élményeben lehet részed: olyan ember ébreszti fel az érzékeidet, akire egyáltalán nem gondoltál lehetséges szerelmi partnerként - sőt, lehet, hogy kifejezetten ellenségesen viselkedtetek eddig egymással.

Bak (december 22. - január 20.)
Nehezen veszed rá magad a romantikára, úgy érzed, hogy a munkádra most sokkal jobban kell figyelned, mint a partneredre. Szerencsére, a hétvégén egy kicsit lazíthatsz, és teljes figyelemmel fordulhatsz a szerelmed felé. Beszélgessetek nyugodt szívvel az érzelmeitekről: mondd el neki nyíltan, ha esetleg nem érzed teljesen biztonságban magad, vagy már túl soknak tartod az elvárásait. Ha esetleg még párt keresel magadnak, akkor legyél felkészülve egy kínos találkára - szerencsére a helyzet rádöbbenthet arra, hogy nem kell feltétlenül erőltetni egy kapcsolatot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Még a szokásosnál is nyitottabb leszel, ez pedig megrémisztheti a szerelmedet: lehet, hogy nehezen viseli a szókimondó stílusodat vagy a túlzott őszinteségedet. Ezért próbáld meg egy kicsit jobban megválogatni a szavaidat, ha vele beszélsz, nehogy elriaszd magadtól. A jövő hét elején sokkal kevesebb időd marad a romantikára, sűrű napoknal nézel elébe, amikor rengeteg dolgot kell elintézned. A barátaid és a kedvesed azonban meglepő módokat találnak arra, hogy felvidítsanak, és kirángassanak a mókuskerékből.

Halak (február 20. - március 20.)
Érdemes lenne randevúzással töltened a következő napokat - még akkor is, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. Annyira kedves és elbűvölő vagy ugyanis, és annyira élvezed a pároddal töltött órákat, hogy nagyon szép élményeket szerezhettek mindketten. Ha pedig még egyedül vagy - de már van kiszemelted - akkor ideje kezdeményezned, és kedves telefonokkal, e-mailekkel vagy üzenetekkel szórakoztatni őt. Legyél nyitott és határozott, de ne tolakodó. Ha valami miatt elutasít, akkor inkább ne erőltesd a közeledést.