Megtámadták Mel B-t a Heathrow repülőtéren

Vágólapra másolva!
Mel B brit énekesnőt, a Spice Girls együttes tagját, férjét és 18 hónapos kislányát megtámadta egy férfi a londoni Heathrow repülőtéren - a fenyegetőző férfitől a lesifotósok védték meg a hírességet.
Vágólapra másolva!

Melanie Brown brit énekesnőt, a Spice Girls együttes tagját, valamint férjét, Stephen Belafonte filmrendezőt és 18 hónapos kislányukat, Angel Irist megtámadta egy férfi a londoni Heathrow repülőtéren. A férfi fenyegetőzött, kiabált és sértéseket vágott a pár fejéhez; a randalírozótól a Brownra várakozó lesifotósok védték meg az énekesnőt, és ők hívták a rendőrséget is.

"Egy férfi felismerte őket, és elkezdett mindenfélét üvöltözni feléjük" - mondta egy szemtanú a Daily Mirror című napilapnak. "Belafonte meg akarta védeni a családját, ezért odament a férfihoz, hogy egy kicsit lecsillapítsa, de az tovább kiabált, lökdöste és fenyegette őt, azt üvöltözte, hogy elővesz egy kést és leszúrja az egész családot. Mel B csak állt ott a babával, és sírt. Nagyon rémisztő volt az egész."

A repülőtér egyik szóvivője elmondta, hogy a 22 éves férfit őrizetbe vették, amiért az "fenyegetően viselkedett egy férfival és egy nővel".

"Mel, Stephen és a gyerek is jól vannak, az ijedségen kívül nem történt más bajuk" - mondta az énekesnő szóvivője.