Mark Walhberg augusztusban megnősül

Vágólapra másolva!
Mark Walhberg amerikai színész több évi együttélés és három közös gyerek után úgy döntött, hogy feleségül veszi a kedvesét, Rhea Durhamet. Már az esküvő időpontját is kitűzték: jövő augusztusban lesz.
Vágólapra másolva!

Mark Walhberg amerikai színész, a Max Payne című, hamarosan bemutatásra kerülő akciófilm főszereplője több évi együttélés és három közös gyerek után úgy döntött, hogy feleségül veszi a barátnőjét, Rhea Durhamet. A 37 éves színész és kedvese már ki is tűzték az esküvő időpontját: jövő augusztusban állnak oltár elé.

"Mindenképpen katolikus szertartást szeretnénk, csak a családtagokkal és a közvetlen barátokkal" - mondta Wahlberg a People magazinnak. "Augusztusban lesz az esküvő, valószínűleg Bostonban."

A színésznek és 30 éves barátnőjének már van három közös gyermeke: Ella Rae 5, Michael pedig két éves 2, Brendan Joseph pedig mindössze egy hónapos - Walhberg azonban még többet szeretne.

"Én a legfiatalabb vagyok a családból, kilencen vagyunk testvérek, úgyhogy mindig is sok gyereket szerettem volna. De hogy mennyi lesz a végső szám, azt csak Rhea dönti el, neki kell kihordania és megszülnie a gyereket" - mondta az egykori rapper.