Tom Cruise halálhírét keltették

Vágólapra másolva!
Pillanatok alatt elterjedt az interneten az a hír, mely szerint Tom Cruise amerikai színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyet halt. A színész szóvivője teljes butaságnak nevezte a pletykát, és megerősítette, hogy Cruise az állítólagos baleset időpontjában éppen New Yorkban volt.
Vágólapra másolva!

Egy új-zélandi internetes magazin azt állított, hogy Tom Cruise amerikai színész, a Trópusi vihar című film egyik főszereplője tegnap lezuhant egy szikláról, és azonnal szörnyet halt - a hír pillanatok alatt elterjedt.

"Ez a hír, nyugodtan kijelenthetjük, hogy tökéletes ostobaság" - mondta Cruise szóvivője, Jeff Raymond a Reuters hírügynökségnek. "Tom az adott ídőben nem is volt a helyszínen, New Yorkban tartózkodott a feleségével és a kislányukkal."

Két évvel ezelőtt Tom Hanks kétszeres Oscar-díjas színészről terjedt el pontosan ugyanez a pletyka; még az álhírben szereplő Kauri-szikla is azonos volt.

Bár Cruise nem volt ott Katie Holmes színházi premierjén, a közönség "nagyszerűnek és különlegesnek" tartotta a Broadway-darabot. Még az All my sons című darab írójának, Arthur Millernek a lánya is részt vett a bemutatón, és azt nyiltkozta, hogy Holmes "tökéletes választás volt a szerepre".