Heti horoszkóp október 20-tól 26-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szenvedélyes és aktív lehetsz a következő napokban, és mindent még nagyobb hévvel csinálsz, mint általában. Alkalmas ez az időszak az újrakezdésre, vagy arra, hogy olyan dolgokat valósíts meg, amit eddig csak tervezgettél. Kitűnő ötlet lehet, ha most keresel meg olyan embereket, akiknek számítasz a támogatására - most ugyanis szinte bárkit magad mellé tudsz állítani, és a lelkesedésedet is könnyen átragasztod másokra. Igazán jó napjaid lesznek, és kifejezetten jól érezheted magad a bőrödben!

Bika (április 21. - május 20.)
A barátaid segítségedre lesznek abban, hogy újra felfedezd magadnak a világot: nemrég olyan lelki változáson mehettél keresztül, aminek az egyik következménye, hogy sokkal mélyebben szeretnéd megismerni magadat és a körülötted élő embereket. Az ismerőseid pedig akkor is kirángatnak az önként vállalt magányodból, ha minden erőddel tiltakozol ez ellen. Lehet, hogy az első pillanatban úgy érzed, hogy semmi kedved sincs új emberekkel találkozni, elmenni otthonról, vagy kipróbálni egy új sportot - szerencsére ez hamarosan elmúlik, és képes leszel arra, hogy legyőzd a lustaságodat. A hét vége különösen alkalmas lehet arra, hogy feltöltődj energiával és új élményekkel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Az emberi kapcsolataid nagyon fontossá válhatnak számodra ezen a héten: sokat tanulhatsz másoktól, és nagyon kellemes órákat élhetsz át, még olyan emberekkel is, akikkel egyébként egy kicsit hűvösebb a viszonyod. Ha jól kamatoztatod kiváló kommunikációs képességeidet és empatikus, segítő szándékkal fordulsz feléjük, akkor ezzel elősegítheted hosszabb távú boldogulásodat is. Arra azonban figyelned kell (különösen a hét második felében), hogy ne telepedj rá valakire a kelleténél jobban, és ne akard másokra erőltetni a saját véleményedet.

Rák (június 22. - július 22.)
Érdemes lenne ezen a héten üzleti, illetve a pénzügyeidre helyezned a hangsúlyt, hiszen nagyon ügyes kézzel nyúlsz bármihez, ami az anyagiakkal, befektetésekkel kapcsolatos. Ebből következik, hogy érdemes végiggondolnod hosszabb távú terveidet is: ha valami nagyobb tervet szeretnél megvalósítani, akkor itt az ideje az első lépések megtételének. Tágabb, lelki értelemben is felmerülhet az életedben az értékek kérdése: gondold végig, hogy melyek azok az igazán fontos dolgok a számodra, amelyekért teljes mellszélességgel vagy képes kiállni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Könnyen, mindenféle erőszakosság nélkül tudsz rábírni másokat arra, hogy segítsenek céljaid elérésében és támogassanak a terveid megvalósításában. Ennek pedig nagyon jó hatása lehet az életedre, még akkor is, ha ez első pillantásra nem így tűnik! Előfordulhat, hogy olyan kapcsolatokra teszel szert, amelyek később nagyon gyümölcsözőnek bizonyulnak (akár érzelmi, akár anyagi értelemben). Nyiss tudatosan a világ felé, keresd az alkalmat, hogy új ismeretségeket köthess, és baráti kapcsolatokat alakíthass ki! Az is fontos, hogy ne utasíts el egy-egy lehetőséget csak azért, mert szokatlannak - vagy a terveidbe nem illeszkedőnek - tűnik elsőre.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Tele vagy energiával, amelyet valahogyan le kellene vezetned, hiszen félresöpörni, elfojtani már nem tudod a pozitív, erőt adó feszültséget - ráadásul úgy érzed, hogy ha nem adhatod ki magadból, akkor szétrobbansz. Elsősorban szexuális értelemben lehetsz aktívabb, mint máskor, ez pedig jót tesz a párkapcsolatodnak, de az élet minden terültetén nagyobb önbizalommal ajándékoz meg. A következő napok arra is jók lehetnek, hogy (ha még nem nem jellemző ez rád) szokásoddá váljon a rendszeres sportolás: most még ahhoz is lesz erőd, hogy két-három órás edzéseket végigcsinálj! Arra figyelj, hogy ne vigyél semmit túlzásba, és figyelj a sérülésveszélyre is!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egy kis változatosságra vágysz az életedben, és ezért még arra is képes lehetsz, hogy másokon "keresztülgázolj": egyszerűen sokkal előbbre valónak tarthatod a saját vágyaidat, mint a másokét. Ha rosszul tálalod ezeket az igényeidet, akkor szerezhetsz magadnak néhány nagyon kellemetlen pillanatot, és olyan emberekkel is összerúghatod a port, akikkel egyébként inkább baráti a viszonyod. Még mielőtt nyílt ellenségeskedéssé fajulna a dolog, tegyél néhány engedményt másoknak. A hétvégén inkább maradj otthon: vegyél ki néhány jó filmet a kölcsönzőből és készítsd el a kedvenc (egészségtelen! hízlaló!) ételedet!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Pénzügyeid rendkívül jól alakulhatnak a következő héten, ami egyrészt kihathat a családi életedre, másrészt a munkád és a karriered területére is. Családi kapcsolataidban harmonikus hatást kelt, hogy anyagilag jobban tudod finanszírozni közös kedvteléseiteket, és talán kevesebb lesz a közös gond is - ez pedig nagyon békés hangulattal jár együtt: olyan otthonba térhetsz haza, ami csupa nyugalom, vidámság és biztos támasz. Az élet más területein is megbecsülve érzed magad, nőhet az önbizalmad és (éppen ezért) egyre vonzóbbá válsz mások szemében. Az életed most nagyszerű fordulatot vehet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Képes vagy kifejezni az érzelmeidet másoknak, nagyon szép szavakkal tudatod a többiekkel, hogy mennyire kedveled őket - még az elutasítást, a kritikát is be tudod úgy csomagolni, hogy a másiknak eszébe sem jut megsértődni, sőt, inkább még többet szeretne veled beszélgetni. A tanácsaidra is sokan kíváncsiak lehetnek, és az is igaz, hogy olyan emberek is felbukkanthatnak az életedben, akiket egy kicsit elfelejtettél. Mivel ezekben a napokban a kommunikáció területén nagyon sikeres lehetsz, ha van valamilyen tisztázandó ügyed, akkor annak most érdemes pontot tenni a végére.

Bak (december 22. - január 20.)
A munkád, a karriered és az anyagi javak területe nagyon fontossá válhat számodra ezen a héten, érdemes lenne elgondolkodnod hosszabb távú terveiden is. Minden azt mutatja, hogy kicsit távolabbra kell nézned, mint eddig tervezted, és több bátorságra lehet szükséged, hogy megtedd a sikerhez szükséges lépéseket. Most ugyanis különleges, merész ötletek is az eszedbe juthatnak - ne hagyd ezeket elillanni, csak azért, mert egy kicsit túlzónak érzed őket! A hét vége felé igyekezz többet törődni a testeddel: menj el sportolni, vagy masszíroztatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A következő napokban nagyon jó lehetőségeket kaphatsz arra, hogy a nyugtalanságot okozó, bizonytalan érzéseidtől megszabadulj. A "fizikai síkon" is a tisztulás időszaka lehet ez neked: érdemes lenne beiktatnod egy néhány napos méregtelenítő kúrát, vagy tanulmányoznod a stresszoldás és a meditáció különböző módszereit. A hét második felében egy régen látott ismerős bukkanhat fel újra az életedben. Jobb lenne azonban vigyáznod vele, mert előfordulhat, hogy csak érdekből keresett meg, és barátinak tűnő szándékai egyáltalán nem őszinték.

Halak (február 20. - március 20.)
Az előtted álló napokban sok tervedet, vágyadat megvalósulhat, ha jól használod ki nagyszerű verbális képességeidet. Karizmatikus személyiséged nagy hatással lehet másokra, ez pedig hozzásegíthet ahhoz, hogy másokat meggyőzz a vitás kérdésekben. Ráadásul most érzel is magadban késztetést arra, hogy kiállj a világ elég a véleményeddel! A hét második felében egy kicsit több önfegyelemre lehet szükséged, olyan információk birtokába juthatsz, amelyekkel nagyon könnyű lenne visszaélni; arra is figyelj, hogy ne akarj mindenáron manipulálni másokat, még akkor se, ha nagyon kecsegtetőnek tűnik az a lehetőség, hogy most a saját képedre "gyúrhatod" a világot.