Beyoncé hét kilót hízott egy szerep kedvéért

Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles amerikai énekesnő majdnem hét kilót hízott, hogy eljátszhassa Etta James soullegendát. A híresség azt nyilatkozta, hízni sokkal élvezetesebb, mint lefogyni egy szerep kedvéért.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő, a Destiny's Child együttes tagja közel hét kilót hízott egy új szerep kedvéért: a híresség egy hamarosan bemutatásra kerülő filmben Etta Jamest alakítja majd.

Knowles - aki egy időre a hajsimításról is lemondott azért, hogy eljátszhassa a soulénekesnőt - azt nyilatkozta, hogy "sokkal élvezetesebb hízni egy szerep kedvéért, mint lefogyni ugyanezért".

"Sokkal könnyebb, és persze finomabb is volt meghízni, mint lefogyni" - mondta a 27 éves híresség az InStyle magazinnak adott interjújában. "A Dreamgirlshöz hét kilót fogytam egy nagyon szigorú diétával, most viszont a kedvenc ételeimet ehettem, és nem kellett sanyargatnom magamat."

Knowles szerint a Cadillac Records forgatása során nemcsak az alakja, de a zenéhez való hozzáállása is megváltozott: Etta James ugyanis nagyon mély hatással volt rá.

"Az új lemezem érzelmileg mélyebb, mint bármelyik, eddig megjelent albumom"- mondta az InStyle-nak. "Nem voltam még elég érett, elég idős, illetve nem álltam magammal olyan kapcsolatban, hogy egy ilyen albumot készítsek. Nem voltam elég magabiztos. Most viszont teljesen megváltoztam, új fejezet kezdődött az életemben. Ez pedig nemcsak a filmszerepnek, hanem a házasságomnak is köszönhető."