Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik, kvadrátban áll a Jupiterrel és együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk, ezért még az apróságokra is jobban odafigyelünk - ennek pedig könnyen sértődés lehet a vége.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik. Minden gondolatunk a szépség és a harmónia körül forog, mindenben ezt keressünk, amivel csak találkozunk. Legszívesebben az egész napot a kedvesünkkel, szereteinkkel töltenénk, semmi kedvünk eltávolodni tőlük, sem érzelmi, sem fizikai értelemben. A mai nap tökéletes arra, hogy társaságba menjünk, és a barátainkkal töltsünk néhány kellemes órát: ma ugyanis különösen elbűvölőek, szeretetreméltóak lehetünk. Kerülünk minden vitát, veszekedést, és nagyon rosszul viseljük a hangos szóváltásokat. Mivel ma igen diplomatikusan viselkedünk, érdemes a fontosabb tárgyalásokat ezen a napon lebonyolítani.

A Hold kvadrátban áll a Jupiterrel és együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe. Igen kedvező ez az időszak a tanulásra, memóriánk is jobb lehet a szokásosnál. Az sem lehetetlen, hogy egy életünkben régóta jelen lévő problémára találunk megoldást, méghozzá igen kreatív módon. Különlegesen jók lesznek a kommunikációs képességeink is: sokkal könnyebben fogalmazunk meg olyan dolgokat, amelyekre eddig nem találtuk meg a megfelelő szavakat. Lényeges ugyanakkor, hogy próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, még akkor is, ha mások rettenetesen felbosszantanak minket. Egyrészt lehet, hogy csak mi reagálunk rosszul, mi értjük félre a másik szándékát; másrészt az is előfordulhat, hogy ha tudomást veszünk egy-egy apró megjegyzésről (és mivel vág az eszünk, ennek elég jó az esélye), sokkal komolyabb vita lehet a vége, mintha elengedjük azt a fülünk mellett.