Vágólapra másolva!
Victoria Beckham brit énekesnő követi férjét az Emporio Armani reklámarcaként: az egykori Spice Girl a legújabb fehérneműket bemutató kampányban szerepel majd.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham, a Spice Girls együttes énekesnője reklámszerződést írt alá az Emporio Armani divatházzal. Az énekesnő a cég tavasszal megjelenő fehérnemű-kollekciójának hirdetéseiben szerepel majd - jelentette be az Armani.

"Senki más nem felelne meg jobban az új, globális fehérnemű-kampányunk céljainak, mint Victoria. Ő igazi stílusikon, dinamikus nő, akinek karaktere és személyisége sokat hozzátehet az Emporio Armani fehérnemű kollekció nemzetközi terjesztéséhez"- nyilatkozta Giorgio Armani divattervező. "Ráadásul Victoriát mindenki ismeri."

Victoria Beckham legutóbb Marc Jacobs divattervező reklámkampányának volt a modellje, de saját ruha-, farmer- és parfümmárkája is van.

Nem csak Mrs. Beckham vetkőzik le az Armani kedvéért: férje, David Beckham focista a divatház 2009-es őszi-téli férfi fehérnemű-kollekciójának az arca. A hirdetések júniusban jelentek meg a San Francisco-i Macy's áruházra kirakott óriásplakátokon.

"Meglehetősen ideges vagyok, mert az anyám is megnézte"- nyilatkozta ezzel kapcsolatban David Beckham egy tévéműsorban. "Amikor a hirdetések kikerültek, ő volt az első, aki felhívott, és megkérdezte: "Mégis mit művelsz?" Próbáltam megmagyarázni, de nem értette meg, hogy miért vetkőztem gatyára az egész világ előtt."