Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Nyilas csillagjegyben halad útján. Lelkesek, derűlátóak lehetünk egész nap, örömmel fogadjunk a bennünket érő kihívásokat. Szinte minden feladatot egyfajta versenyként fogunk fel, és nagyon élvezzük, ha megmutathatjuk, milyen okosak, ügyesek, tehetségesek vagyunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad útján. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák és a comb területe. Fájhat a keresztcsont is, mert az időjárás ilyenkor gyakran változékonnyá válik - ezt pedig sokan megérzik a csontjaikban. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorbanállásokat. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A nap színe a sárga és a narancssárga, jó ötlet lehet ilyen színű ruhát viselni, a hangulatunk is jobb lesz tőle. A Nyilas analógiának megfelelő gyógynövények a zsálya, a turbolya és a kövirózsa. Ezek használata a mai napon különösen üdvös lehet - az előbbi kettőt fűszernövényként, a harmadikat pedig krémként érdemes használni. A vénák és a comb területén kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, műtéteket.

Lelkesek, derűlátóak lehetünk egész nap, örömmel fogadjunk a bennünket érő kihívásokat. Szinte minden feladatot egyfajta versenyként fogunk fel, és nagyon élvezzük, ha megmutathatjuk, milyen okosak, ügyesek, tehetségesek vagyunk. Hajlamosak leszünk azonban arra, hogy ne vegyük figyelembe az apróbb részleteket. Ennek viszont az lehet a következménye, hogy úgy tűnünk, mint aki félvállról veszi a dolgokat, és valójában nem is érdekelnek minket azokat a dolgok, amelyekért korábban még lelkesedtünk. Használjuk ki inkább a Nyilasra jellemző "nyughatatlanságot", mozgékonyságot, és próbáljunk ki egy új sportot (lehetőleg a szabadban), vagy menjünk el táncolni.