Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ezen a napon még a Vízöntő jegyben jár, szextilben áll a Vénusszal. Ez a nap nagyszerűen alkalmas mindefajta együttműködésre, akár a munkahelyen, akár a baráti kapcsolatokban, vagy a magánéletben.
Vágólapra másolva!

A Hold ezen a napon még a Vízöntő jegyben jár, ez pedig - a hagyományos felfogás szerint - az alsó lábszárra és a bokákra van hatással. Viseljünk tehát kényelmes cipőt, és óvjuk bokánkat a megerőltetéstől, mert ma komolyabb baj (ficam, rándulás, törés) is könnyebben lehet az eredménye a figyelmetlenségünknek. Ha valaki hajlamos arra, hogy megdagadjon vagy bevizesedjen a lába, annál erőteljesebben jelentkezhetnek ezek a panaszok.

A Hold ma szextilben áll a Vénusszal. Ez a nap nagyszerűen alkalmas mindefajta együttműködésre, akár a munkahelyen, akár a baráti kapcsolatokban, vagy a magánéletben. Ha valakivel régóta húzódó vitás ügyeink vannak, akkor a mai napon sokat tehetünk azért, hogy megoldjuk őket, és végre békét kössünk. A Vénusz az anyagi ügyeket is támogatja, ezért ha valamilyen megállapodást kell kötnünk, akkor a végső tárgyalásokat is érdemes a mai napra időzíteni: mivel az emberek sokkal engedékenyebbek, nyitottabbak a kompromisszumokra, mindenképpen nyereségre tudunk ma szert tenni. Érdemes minél többet beszélgetni, akár olyan emberekkel is, akiket korábban valami miatt kerültünk - nagyon sok érdekes és hasznos informcióra tehetünk szert a mai napon.