Vágólapra másolva!
Szakított Marilyn Manson zenésszel a barátnője, Evan Rachel Wood színésznő. A Wrestler című film főszereplőjének barátai állítják: Wood nem tudta tovább elviselni a nála 18 évvel idősebb Manson zsarnokoskodását.
Vágólapra másolva!

Evan Rachel Wood amerikai színésznő és Marilyn Manson zenész szakítottak - írja a Star magazin, Wood barátaira hivatkozva. A 21 éves színésznő és 39 éves barátja állítólag azért vetettek véget a kapcsolatuknak, mert Wood nem bírta tovább elviselni Manson zsarnokoskodását.

"Evan szerint Manson rengeteget bántotta őt, mindenbe bele akart szólni, és ha valami nem a szája íze szerint alakult, akkor azonnal balhézni kezdett" - állítja a Wrestler című film főszereplőjének egyik barátja. "Az utolsó csepp az volt, mikor Evan be akarta fogadni a testvérét, Irát a házába, mert annak éppen nem volt munkája, de Manson mindenáron ki akarta rúgni a fiút, mert idegesítette. Rengeteget veszekedtek, és Evan végül úgy döntött, hogy inkább egyedül akarja folytatni az életét."

Wood és Manson 2006 decemberében kezdtek el randevúzni, miután Manson házassága Dita Von Teese táncosnővel tönkrement.

A szakításról még semmilyen más információ nem derült ki, és sem a színésznő, sem pedig a zenész nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.