Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold már a Kos csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Jupiterrel. Harapósabbak és mogorvábbak lehetünk, mint más napokon.
Vágólapra másolva!

A Hold már a Kos csillagjegyben jár. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket (szemet, szájat, orrot is) érinti. Az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. A fejfájás oka gyakran az is lehet, hogy túlságosan kevés folyadékot iszunk, így mielőtt a fájdalomcsillapítóhoz nyúlnánk, inkább igyunk meg egy nagy pohár vizet, hátha az is segít.

Érzelmi szempontból azt szeretnénk, ha különösen sok figyelem jutna nekünk. Ha ez nem történik meg kedvünk szerint, és erre elég nagy esély van, könnyedén azt érezhetjük, hogy háttérbe szorítanak, mellőznek minket - ezt pedig igen éles hangon tudatjuk a környezetünkkel. Mi viszont nehezen tudunk meghallgatni másokat, nem tudunk odafigyelni kellőképpen a többiekre, vagy ha ezt meg is tesszük, sokkal könnyebben csúszik ki a szánkon egy-egy kritikus megjegyzés, mint más napokon.

A Hold kvadrátban áll a Jupiterrel. Harapósabbak és mogorvábbak lehetünk, mint más napokon. Lényeges, hogy próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, még akkor is, ha mások rettenetesen felbosszantanak minket - ez pedig ma különösen könnyen megy, hiszen mindenre "ugrunk". Egyrészt lehet, hogy csak mi reagálunk rosszul, mi értjük félre a másik szándékát; másrészt az is előfordulhat, hogy ha tudomást veszünk egy-egy apró megjegyzésről, sokkal komolyabb vita lehet a vége, mintha elengedjük azt a fülünk mellett.