Sienna Miller újra szingli

Vágólapra másolva!
Sienna Miller brit színésznő, a Szerelem határai című film egyik főszereplője szakított barátjával, Balthazar Gettyvel; azt még nem lehet tudni, hogy a milliomos Getty visszamegy-e a feleségéhez és gyerekeihez.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller 26 éves brit színésznő megerősítette a hírt, miszerint szakított Balthazar Gettyvel, a Testvérek című sorozat egyik főszereplőjével. A botrányos kapcsolat alig néhány hónapig tartott.

"Jelenleg egyedülálló vagyok és boldog, nekem jó így. Elég rossz érzés, ha van egy kapcsol atod, amit a sajtó folyton kitárgyal, és én tökéletesen megvagyok nélküle is" - nyilatkozta Miller, aki hajnali fél ötig járta a szórakozóhelyeket három kísérőjével.

A színésznő és a 33 éves Getty kapcsolata először júliusban került címlapra, mikor lencsevégre kapták őket, ahogyan egy hajó fedélzetén csókolóznak. Az akkor még nős színész egy közleményben kijelentette, hogy ő és felesége különköltöztek, viszont a képek nagy bosszúságot okoztak a családjának.

Ám nemcsak Gettyt érte kellemetlenség a románcuk miatt: augusztusban Miller londoni házára ismeretlenek a "ribanc" feliratot firkálták, miután egy párként jelentek meg a színésszel Londonban és Los Angelesben is.