Állítólag válságban van Charlie Sheen házassága

Vágólapra másolva!
Charlie Sheen amerikai színész, a Két pasi meg egy kicsi című sorozat főszereplőjének a házassága ingadozni látszik: a barátok szerint egyáltalán nem jönnek ki a feleségével, Brooke Muellerrel.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen, Golden Globe-díjas amerikai színész és felesége, Brooke Mueller rengeteget veszekszenek, és már a válás is szóba került közöttük - állítják a pár barátai. Ahelyett, hogy a Két pasi meg egy kicsi főszereplője együtt örülne annak, hogy hamarosan megszületnek az ikreik, egyre több időt töltenek külön.

"Charlie és Brooke házassága most nehéz időszakon megy keresztül, folyton veszekednek"- nyilatkozta a pár egyik barátja. "Brooke úgy érezte, el kell utaznia egy rövid időre, mert nem tud többet együtt lenni Charlie-val. Azóta alig lehet elérni, és csak sejtjük, hogy az édesanyjánál van."

"Nem mondom azt, hogy nincs itt, mert tényleg nem mondhatok semmit"- nyilatkozta Mueller édesanyja, Moira Fiore az In Touch magazinnak.

Egy közeli ismerős szerint Mueller aggódik Sheen miatt, ugyanis mióta bejelentették az ikrek érkezését, a színész - aki drog és alkoholproblémákkal is küzdött -, megint kezdi elveszíteni az irányítást az élete fölött.

"Charlie-nak gondjai vannak a bizalommal, amint valaki közel kerül hozzá, rögtön meghátrál"- mondta Sheen egyik ismerőse. "Brooke attól fél, hogy nem tud megbirkózni az előtte álló feladattal , és újra az italhoz nyúl majd."

Nem Muller lenne az első, aki terhesen hagyja ott Sheent, ugyanis előző felesége - Denise Richards színésznő - a második lányukkal volt várandós, mikor válóperük elkezdődött.