Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Kos jegyében jár, trigonban áll a Vénusszal és szextilben áll a Neptunusszal. Nagyon kedves, barátságos és optimista hangulatban leszünk, amikor még a legfeszültebb vitákat is sikerül diplomatikusan kezelnünk.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon még a Kos jegyében jár. Gyorsan reagálunk a minket körülvevő világra, gyakran sajnos túl indulatosak is lehetünk, különösen azokban a helyzetekben, amelyek valamilyen heves érzelmet váltanak ki belőlünk, legyen az negatív vagy pozitív. Azt érezhetjük, tele vagyunk energiával és tenni akarással, nem sokat teketóriázunk, ha döntéshelyzet elé kerülünk. Ez persze könnyedén kapkodáshoz vezethet, amikor rengeteg dologba kapunk bele, de a befejezéshez már nincs elég erőnk, vagy éppen találunk egy új feladatot, amibe belevethetjük magunkat. Ne csak érzelmi-szellemi síkon próbáljunk meg óvatosabbak lenni: ma könnyebben szenvedünk balesetet, merészebbek vagyunk az utakon, és jóval agresszívabban vezethetünk, mint más napokon.

A Hold a mai napon trigonban áll a Vénusszal és szextilben áll a Neptunusszal. Nagyon kedves, barátságos és optimista hangulatban leszünk, amikor még a legfeszültebb vitákat is sikerül diplomatikusan kezelnünk. Ez a szelídség azonban egy kicsit visszaüthet - könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy lépten-nyomon elábrándozunk, és még akkor is álmodozunk, amikor cselekedni kellene. A fontos döntések meghozatalát halasszuk el néhány nappal, most ugyanis nem tudnánk reálisan szemlélni a világot.

Ugyanakkor a mai nap nagyon kedvező hatással van az esztétikai érzékre, és minden olyan tevékenységre, amely a művészetekkel kapcsolatos. Találjunk magunknak egy olyan elfoglaltságot, amelyben valami csodaszépet alkothatunk - vagy éppen szépséges műalkotásokkal foglalkozhatunk. Mivel a Nyilas igen mozgékony jegy, kössük össze a "kellemest a hasznossal": táncoljunk! Akár a magányos, néhány percnyi önfeledt tánc, a kedvenc zenénkre, fantasztikus hatással lehet a hangulatunkra.